Hondelulle van De Heus verwijderen reactie Cpt. Iglo

De hondelulle van De Heus
Je kon erop wachten en dat hebben wij dan ook gedaan. In ons stukje De Heus verdonkeremaant kritiek meldden wij reeds dat de firma De Heus, die het spelletje 'Smijt een taart' de wereld in heeft geholpen, niet zo goed tegen kritiek kan. Uw captain heeft toen een reactie achtergelaten, en wel de volgende:
"Gaarne wijs ik u op De Heus verdonkeremaant kritiek, hoewel ik niet de illusie heb dat mijn reactie niet verwijderd gaat worden."
De reactie van uw captain
De firma De Heus heeft deze reactie inmiddels inderdaad verwijderd. Dat mogen ze natuurlijk helemaal zelf weten, want het is hun webzijde, maar het verandert lekker nix aan de status van de hinderlijke hondelulle van Smijteentaart.nl: het blijven hinderlijke hondelulle. De vraag is overigens of de firma De Heus zich door het overdrijven van de populariteit van 'Smijt een taart' niet schuldig maakt aan fraude, maar dat moeten geïnteresseerde juristen maar uitzoeken.

05-12-2005 19.58 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere