Wouter Bos met vervroegd pensioen

Wauwel de Boskabouter
Wouter Bos is een sukkel. Nog nooit is het zo makkelijk geweest de bevolking te mobiliseren tegen een kabinet en toch slaagt Wauwel de Boskabouter daar niet in. Sterker nog, hij wil het helemaal niet. De geestelijke dwerg Wauwel wil namelijk premier worden in plaats van de premier en vandaag meldt de De Telegraaf (die wij trouw lezen, omdat je nu eenmaal moet weten wat er leeft onder de vijand) Bos ziet meest in kabinet met CDA. Wij wisten dat allang. Reeds op 22 september meldden wij Ook Wouter Bos is een vuile leugenaar. Meneer de Jokkabouter vertelde toen dat hij nog niet bezig was met nadenken over een PvdA-CDAkabinet.

Op 5 oktober signaleerden wij: Wauwel de Boskabouter heeft te veel vrije tijd en zeiden we onder andere:

"Voor het overige zijn wij van mening dat kamerleden hun werk in de kamer moeten doen en niet in de krant."
Ridder
Ikstavoorgek de
Charismaloze
Daar heeft Lullige Wouter dus niet naar geluisterd. Sterker nog, in plaats van zijn werk te doen is hij toen ook nog een boekje gaan schrijven, waarin hij wel vertelde dat hij premier wilde worden, maar niet, wat hij dan als minister-president dacht te gaan doen, anders dan die dertig procent salarisverhoging die zijn vriendje Balkenende vast geritseld heeft op te strijken. Onze redacteur Stommeling Jones vond hierin aanleiding voor zijn sprookje Wauwel de Boskabouter wil de baas worden, waarin hij met vooruitziende blik schreef:
"Het ontbrak er nog maar aan dat kabouter Wauwel al voor de nieuwe verkiezingen hardop zei dat hij na de verkiezingen opnieuw ging proberen het op een akkoordje te gooien met Ridder Ikstavoorgek de Charismaloze en diens handlanger Maxime de Valse Vazal. Hoewel kabouter Wauwel dat dus nooit hardop gezegd had, wist iedereen dat het onherroepelijk ging gebeuren."
Nu heeft kabouter Wauwel het dus wel hardop gezegd. Aangezien Bos nu minder kans maakt op verkiezingswinst en zich bij eventuele winst bovendien toch weer laat piepelen door het CDA kunnen wij slechts concluderen dat hij genoeg heeft van de politiek en zichzelf met oneervol ontslag danwel vervroegd pensioen wil laten sturen. Wat ons betreft tekent hij hiermee officieel zijn politieke doodvonnis, maar helaas is Wouter Bos niet de enige die niet naar ons luistert. Wij kunnen ons op dit moment (opnieuw) van harte aansluiten bij de woorden van onze eigen Stommeling Jones: Kamerleden zijn niet te vertrouwen.

31-12-2005 12.48 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2017 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere