Cpt. Iglo stelt vraag over verblijfsstatus Ayaan Hirsi Ali

Leeuwen
Wij konden ons herinneren dat wij het tweedekamerlid Ayaan Hirsi Ali weleens een eposteltje gestuurd hadden, maar misschien herinneren wij ons dat verkeerd en anders is het desbetreffende epostadres verloren gegaan bij de laatste keer dat Windows onze harde schijf vernielde (waarna wij op die machine definitief zijn overgegaan op Linux, maar dat is een heel ander verhaal).

Naar aanleiding van het stukje Ayaan Hirsi Ali, de Ayaan Hirsi Ali van de VVD hadden wij een vraag over de verblijfsstatus van mevrouw Hirsi Ali. Die vraag hebben wij dus maar aan haar partij gesteld (vvdvoorlichting@tweedekamer.nl):

"L.S.,

Uit het boek Hutspot Holland heb ik begrepen dat mevrouw Ayaan Hirsi Ali ooit gelogen heeft over de manier waarop zij in Nederland terecht was gekomen. (Zie 'Ayaan Hirsi Ali, de Ayaan Hirsi Ali van de VVD' op http://www.opinieleiders.nl/techlog/pivot/entry.php?id=1233 ).

Als ik het goed begrepen heb, is mevrouw Hirsi Ali daarmee dus in feite illegaal in Nederland.

Betekent dit dat mevrouw Verdonk eerdaags een uitzettingsprocedure in gang gaat zetten tegen mevrouw Hirsi Ali?

Zo neen, waarom niet?

Met vriendelijke groet,

Cpt. Iglo"

Wij zijn reuze benieuwd of wij hier antwoord op krijgen en zo ja, of wij ons dan vergist blijken te hebben en dat een asielzoeker die liegt bij zijn aanvraag niet meteen hoeft te worden teruggestuurd en dat hij als het bedrog uitkomt, toch mag blijven.

05-01-2006 13.51 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere