Gelkinghe snapt het niet

Gelkinghe snapt het niet. Gelkinghe heeft namelijk maanden geleden uw captain een ipban gegeven, waarna Gelkinghe ruzie met uw captain is gaan maken. Daar hebben wij het wel vaak genoeg over gehad. Uw captain, goedertieren als hij is, zit er verder niet mee. Naar aanleiding van ons stukje Boze Groninger weblogger zoekt ruzie dacht uw captain: "Kom, laat ons Gelkinghe eens op de hoogte stellen van het bestaan van dat stukje en er voor zijn bezoekers een skakeltje bij doen." Dat was dom van uw captain. Gelkinghe is namelijk zo allergisch voor uw captain dat hij deze korte bijdrage vrijwel onmiddellijk verwijderd heeft en het bijbehorende ipadres heeft geblokkeerd. Daarmee zit hij in dezelfde categorie als de heer Rombouts, die ook een volledige dienst, Anonymouse.org, meende te moeten blokkeren.

Voor Gelkinghe is de boodschap hetzelfde als voor anderen: het blokkeren van ipadressen is niet zo effectief, aangezien ipadressen niet persoonsgebonden zijn. Inmiddels is uw captain weer wezen kijken op het log van Gelkinghe (zonder de redactie te verlaten natuurlijk) en heeft gezien dat ene Theo het met ons eens lijkt te zijn:

"@Gelkinghe: op Janine's weblog zegt jouw 'grote vriend' Cpt. Iglo dat het wel laster lijkt. Als ik dan dit lees "een nieuwsredactie die op zeer discutabele gronden aandacht aan een Amsterdamse schrijver geeft, terwijl Groninger schrijvers bij dezelfde redactie geen poot aan de grond krijgen." vraag ik mij af, of hij niet een beetje gelijk heeft."
Gelkinghe gaat hier niet op in, maar zegt wel weer lelijke dingen over de redactie van RTV Noord:
" De nieuwsredactie van RTV Noord heeft de schijn dus wel erg tegen zich, wil ik maar zeggen.
Als 'de' journalistiek zo werkt, dan is het wantrouwen tegen die journalistiek terecht."
Ene Sicco neemt het vervolgens op voor Gelkinghe:
"@llemaal: Gelkinghe geeft zijn visie op een nieuwsitem van Radio Noord, waarom zou dat niet mogen? Meldt dit ook nog even op het weblog van Janine die daarmee de mogelijkheid krijgt om haar zienswijze te geven. Hoor en wederhoor, daar kunnen sommige andere journalisten nog wat van leren."
Vooral dat laatste, "Hoor en wederhoor", is nu precies niet iets wat wij met Gelkinghe associƫren. Maar goed, wij blijven deze discussie met belangstelling volgen en zijn reuze benieuwd of de redactie van RTV Noord nog van zich laat horen. Wordt ongetwijfeld vervolgd. De discussie vindt overigens gedeeltelijk ook plaats op Janine's webzijde, waar wij nu weer een berichtje gaan plaatsen.

06-01-2006 20.02 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere