CDA wil grondrechten afschaffen

lege flessen
Wij hebben een schijthekel aan de godsdienstwaanzinnigen van het CDA en als het aan de godsdienstwaanzinnigen van het CDA ligt, mogen wij dat niet meer zeggen. Het CDA stelt namelijk voor dat mensen die "haat zaaien" of "aanzetten tot haat" hun baan kwijtraken, hun paspoort moeten inleveren en anderszins onredelijk gestraft worden. Wat onder "haat zaaien" valt, moet volgens de godsdienstwaanzinnigen van het CDA ongetwijfeld worden vastgesteld door de godsdienstwaanzinnigen van het CDA en zeggen dat je een schijthekel hebt aan de godsdienstwaanzinnigen van het CDA valt bij de godsdienstwaanzinnigen van het CDA vast niet in goede aarde.

Heel schijnheilig verklaart men dat alle grondrechten gelijkwaardig zijn, of zoiets, maar dat de vrijheid van godsdienst en de vrijheid van meningsuiting aan banden gelegd moeten worden omdat het CDA vindt dat iedereen gristelijk moet zijn en verder zijn bek moet houden. Dat laatste formuleren ze overigens iets anders, maar daar komt het wel op neer.

ernie
Zogenaamd valt het allemaal in het kader van de "strijd tegen het terrorisme", maar daar geloven wij geen barst van. Het terrorisme in Nederland is namelijk zeer beperkt en kenmerkt zich door puberaal gedoe met slagersmessen en handgranaten, waarbij de rol van het haatzaaien zeer gering is. De terroristen blijken overigens geheel op eigen kracht een enorme haat te hebben kunnen opvatten tegen datgene waar zij tegen zijn. Dat houdt in dat het verbieden van het haatzaaien alleen resultaat heeft als het begrip enorm wordt opgerekt. Een opmerking als "wij hebben een schijthekel aan de godsdienstwaanzinnigen van het CDA" zou er in dat geval best ook eens onder kunnen gaan vallen.

Gewoon gristelijk zijn en je bek houden, dan heb je voorlopig nog weinig te vrezen
Strax mag je dus niet meer zeggen wat je denkt en als het aan de godsdienstwaanzinnigen van het CDA ligt, mag je op dit moment trouwens al niet eens denken wat je denkt. Het liefst zouden de godsdienstwaanzinnigen van het CDA daadwerkelijk een officiële normenwaardenengedachtenpolitie invoeren (de StasiVD, of zo), maar dat durven ze nog net niet aan. Of ze willen hem over een paar weken als voldongen feit presenteren.

Opa Buiswater "is van zins om tijdens zijn ongetwijfeld spoedige aanvangende detentie gewoon door te loggen." Wij kunnen nog niet zo ver vooruit denken, want wij moeten eerst als de sodemieter onze redacteur Stommeling Jones van zijn ploffietsje trekken, aangezien die helemaal over zijn toeren is en onder het voortdurend roepen van dingen als "dat zullen we dan nog wel eens zien" een kratje molotovcocktails heeft zitten prepareren, waarmee hij zich naar Den Haag denkt te begeven, voor, zoals hij het uitdrukt: "het zaaien van enig dood en verderf. Dat zal ze leren."16-01-2006 11.40 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere