Het is maar televisie. Lees eens een boek (XXII) - Overval op het geldtransport

Hoewel Visstick R. onlangs overtuigend wist te becijferen dat we helemaal niet genaaid zijn met de uiro, neemt het aantal mensen met geldproblemen volgens de berichten dagelijks toe. Tegelijkertijd worden we bang gemaakt voor terroristen en worden er antiterrorismemaatregelen uitgedacht waar de honden geen brood van lusten. De vraag is dan ook, wanneer boeken zoals het boek van de dag nog verkrijgbaar zullen zijn. Het heet namelijk 'Overval op het geldtransport' en zou mensen op ideeën kunnen brengen.

De flaptekst zegt: "Iedere dinsdag worden er belangrijke geldzendingen bezorgd van de bank in Antwerpen naar de filialen op het platteland.
Steeds wordt dezelfde Ford-Thames hiervoor gebruikt en deze rijdt een vastgestelde route, hetgeen enige heren uit de onderwereld is opgevallen.
Inspecteur Vrijman en zijn mannen van de centrale recherche zetten alles op alles om de rovers te pakken te krijgen en wanneer de bende opnieuw wil toeslaan, wordt een val gezet.
Tijdens een spannende jacht op de Schelde met de vleugelboot de "Zeearend", waarbij inspecteur Vrijman zelf het gevaarlijkste werk doet, wordt de bende ingerekend en krijgen de rovers hun verdiende loon. Spannend van begin tot eind!"

Wij denken dat inspecteur Vrijman inmiddels al jaren met pensioen of overleden is, dus dat het bij een nieuwe overval niet tot een achtervolging met een vleugelboot zal komen. Of moderne rovers hun verdiende loon krijgen, is ook altijd maar afwachten.20-07-2005 10.23 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere