Rest van de wereld - Peter Mueller: 36-0

Op de vijf kilometer schaatsen voor dames heeft de Noorse wonderploeg van supertrainer Peter Mueller geen medaille gewonnen. Dit was het laatste schaatsonderdeel en de eindstand in de wedstrijd tussen Peter Mueller en de rest van de wereld is daarmee 36-0 geworden in het voordeel van de rest van de wereld. De medailles gaan overigens naar Clara Hughes (goud), Claudia Pechstein (zilver) en Cindy Klassen (brons). Bert Maalderink zal ongetwijfeld weer tegen Renate Groenewold en Carien Kleibeuker gaan aanzeiken en het zou ons verbazen als hij geen kans zou zien om nogmaals Ingrid Paul op de kast te jagen door lullige opmerkingen te maken over haar ploeg en Gretha Smit. Linda zal trouwens wel blij zijn met het zilver voor Claudia Pechstein. Eerder op de dag schreef zij:
"Misschien komt het omdat ik toch niet al te hoge verwachtingen heb van Claudia, maar ik hoop natuurlijk dat ze een goede prestatie weet neer te zetten."
(Gisteren schreef zij overigens over Bert Maalderink:
"Bert Maalderink noemde een lijstje namen op die nog af zouden kunnen zeggen. Waar ben je dan in hemelsnaam mee bezig??? Ingrid Paul was terecht ook heel pissig op hem."
Doch dit terzijde).

25-02-2006 18.17 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere