Nederland tegen Balkenende

Stommeling Jones als kamerclown
Nederland tegen Balkenende
Het was ons reeds bekend dat het godsdienstwaanzinnige neostalinistische griezelkabinet Balkenende in het verleden leefde en toch zijn wij elke keer weer verrast als wij merken dat de godsdienstwaanzinnige neostalinisten binnen hun versie van het verleden progressief proberen te lijken. Neen, wij hebben het niet over de 'Donnerrap' (ook wel 'Donnerrep' of 'Donnernep' geheten), want die is te bespottelijk voor woorden, maar nog een keer over die antiterrorismebutton. Een button. Wat geweldig jaren tachtig zeg. Is dat niet wat te modern? Onze vaste columnist heeft over buttons al eens het volgende geschreven:
"Vroeger had je buttons tegen van alles en nog wat ("Atoomenergie, nee bedankt", "Schop de neurotenhond", "Help Greenpeace de wereld uit, om te beginnen uit Nederland", dat soort werk.), maar dat gebruik is uitgestorven toen er mensen begonnen in te zakken onder het gewicht van hun buttons."
Maar goed. Omdat wij de kwaadsten niet zijn, hebben wij nu zelf ook een button ontworpen. Volgens ons is dit godsdienstwaanzinnige neostalinistische griezelkabinet een groter gevaar voor Nederland dan het terrorisme, vandaar de nieuwe text: Nederland tegen Balkenende. Zegt het voort.

28-02-2006 14.36 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere