Gewoonkut.punt.nl nu reeds verdwenen

Een gapende
kat
'Wat een naar log' schreven wij op 6 maart. Het log in quaestie heette 'Gewoon kut en niet anders' en wij vonden dat het zijn naam eer aandeed. Wij besloten met:
"Volgens ons kon 'Opzouten ermee' weleens zijn eerste en zijn laatste postje zijn, omdat hij gewoon vond dat hij het weblog van zijn oma moest afzeiken, en dat heeft hij inmiddels dus gedaan. Heel naar allemaal."
Daarin bleken wij ons vergist te hebben, want de persoon achter 'Gewoon kut en niet anders' heeft in totaal tien stukjes gepost, waarin hij een aantal volkomen onschuldige logs zat af te kraken. Tegen een aantal van de aangevallen loggers zei hij "ga toch breien", of woorden van gelijke strekking.

Wij vermoeden dat deze persoon boos was op zijn oma, die beter kon breien dan hijzelf en dat hij, nadat hij haar log te grazen had genomen, vervolgens de logs van zijn moeder en wat tantes, neefjes en nichtjes heeft aangepakt, omdat zij niet boos waren op zijn oma. Hoe het ook zij: hij is er inmiddels alweer mee gestopt en het adres gewoonkut.punt.nl is weer vrij en gratis af te halen.09-03-2006 16.04 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere