Kamerlid Dijksma is een jaloers kreng

Stommeling Jones als
kamerclown
Een van de grote nadelen van het Nederlandse eenpartijstelsel is dat Jan en alleman maar kamerlid kan worden, zonder dat daar enige opleiding voor nodig is. Zelfs kamerleden die niet alleen geestelijk minvermogend doch authentiek geschift zijn, worden niet alleen niet gedwongen opgenomen, maar mogen hun idee├źn gewoon spuien (Hm. Zou de vrijheid van meningsuiting misschien moeten worden beperkt tot mensen met verstandige meningen?) (NOOT VAN UW CAPTAIN: Neen).

In welke categorie zou het kamerlid Sharon Dijksma van de PvdA vallen? Volgens het stukje '"Beboet niet-werkende hoogopgeleide vrouw"' stelt zij het volgende voor:

"Hoogopgeleide vrouwen die ervoor kiezen thuis te zitten in plaats van te werken, moeten een boete krijgen."
Verder staat er in het stukje:
"Een vrouw die gestudeerd heeft en niet werkt, is 'pure kapitaalvernietiging', zegt Dijksma in het blad Forum van werkgeversorganisatie VNO-NCW. "Je geniet op kosten van de samenleving een dure opleiding, die kennis mag je niet straffeloos weggooien".
"Kiest iemand ervoor om niet te werken, dan moet er wel degelijk worden terugbetaald"
Het is vermoedelijk gewoon de kift. Volgens onze gegevens is mevrouw Dijksma zelf namelijk niet hoogopgeleid. Zij is na het VWO wel gaan studeren, maar was te stom of te lui om een studie af te maken. Daarna heeft ze ook geen fatsoenlijke baan kunnen vinden, wat helemaal niet erg is, maar wat in haar geval kennelijk geleid heeft tot een hoop jaloezie ten opzichte van mensen die wel een opleiding afgemaakt hebben. Die mensen kunnen de banen krijgen waar mevrouw Dijksma alleen maar van kan dromen en dat doen ze dan niet.  "Het most niet maggen!" riep mevrouw Dijksma uit, waarna ze haar bezopen voorstel de wereld in schopte. Volgens de aan haar gewijde pagina op www.tweedekamer.nl is dit de opleiding van kamerlid Dijksma:

22-03-2006 09.51 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere