Stommeling Jones op zijn vingers getikt

Noot van de Technische Dienst: Toen wij vannacht even niet opletten, is medewerker Stommeling Jones aan het knutselen geslagen met een eigen lijstje, dat hij meende nodig te hebben. Hij kan wel zo veel nodig hebben. Als er geknutseld moet worden, heeft hij ons nodig. Wij hebben zijn lijstje dan ook verwijderd en in het desbetreffende stukje de link ook weggehaald. Daarna hebben we een nieuw log geopend waarin zijn zoektermenonderzoek of wat het ook is systematisch bij elkaar staat, zodat hij nix handmatig hoeft te gaan zitten bijhouden. En wij ook niet. Wat zullen we nou krijgen. Hieronder het gewraakte lijstje zoals dat er tot nog toe uitzag (en "deze pagina" hoort nu dus gewoon bij het log van de Intelligente Goede Lijst Onafhankelijken). Wat denkt die man wel.

De internationale kaartenbak van Stommeling Jones


Stommeling JonesDeze pagina hoort bij het log van de Intelligente Goede Lijst Onafhankelijken, maar toch ook weer niet. Op 24 augustus besloot Stommeling Jones om eens te gaan bespreken wat er bij Technorati het laatste uur het meest gezocht was. Op 25 augustus ging hij daar, na overleg met Cpt. Iglo en De Grote Vrager, mee door en op 26 augustus wilde hij ermee verder gaan, maar voordat hij zo ver was, kwam de gedachte in hem op, dat hij behoefte had aan een permanente lijst, waarop hij voor zichzelf kon bijhouden welke zoektermen hij al voorbij had zien komen en had besproken. Dit is die lijst.
A List Apart (25-8-2005)
A List Apart of www.alistapart.com is een webzijde "for people who make websites". Wij hadden er nog nooit van gehoord maar men is nu aan versie 4.0 toe en dat schijnt een gebeurtenis te zijn. We hebben de rss-feed opgenomen in ons lezertje.
Able Danger (24-8-2005)
Able Danger was de naam van een onderdeel van de Amerikaanse veiligheidsdienst dat volgens Lt. Col. Anthony Shaffer (Lt. Col.? Luitenant Kolonel? Leutige Colombiaan? Het zal wel) al in 2000 wist dat Mohamed Atta lid was van Al Qaida.
Air America (25-8-2005)
Air America kan verschillende dingen zijn, maar wij denken dat de belangstelling nu vooral uitgaat naar www.airamericaradio.com dat een naar Amerikaanse begrippen linksgericht radionetwerk schijnt te wezen. Ze zullen wel lelijke dingen over Bush en Cindy Sheehan gezegd hebben, want die toestand leeft nogal, in de V.S.
Ajax (24-8-2005)
Ajax kan van alles zijn, zelfs een Nederlandse voetbalclub.
Cindy Sheehan (24-8-2005)
Cindy Sheehan is de vrouw die George W. Bush op stang probeert te jagen door zijn vakantie te verpesten omdat haar zoon is omgekomen in Irak.
Commercial (26-8-2005)
Algemeen woord, nix zinnigs over te zeggen.
Diet (26-8-2005)
Algemeen woord, nix zinnigs over te zeggen, behalve misschien dat het etenstijd was.
Dog (26-8-2005)
Algemeen woord, nix zinnigs over te zeggen, behalve misschien dat het etenstijd was en dan had het woord 'hot' toch ook in de toptien moeten staan.
Gameplay (26-8-2005)
Algemeen woord, nix zinnigs over te zeggen.
Intelligent Design (24-8-2005)
Intelligent Design, ook wel Intelligent Ontwerp geheten, is de scheppingsleer in een nieuw jasje, die door mensen als George W. Bush, minister Van der Hoeven en andere godsdienstwaanzinnigen wordt gepropageerd als alternatief voor de evolutietheorie.
Jude Law (24-8-2005)
Jude Law is een acteur die vreemdgegaan is met de babysitter (babysitster, babysit, hoe het ook heet) of toch misschien niet.
Lance Armstrong (24-8-2005)
Lance Armstrong is een wielrenner die wederom beschuldigd is van dopinggebruik. L'equipe (dachten wij) heeft gisteren beweerd dat Lance Armstrong in de toer van 1999 zes keer een plasje met sporen van epo heeft ingeleverd, wat ze toen nog niet konden vinden, maar nu wel.
Laptop (26-8-2005)
Algemeen woord, nix zinnigs over te zeggen.
Michael Graham (24-8-2005)
Michael Graham is een radiopresentator die ontslagen is omdat hij de islam een terroristische organisatie had genoemd.
Pat Robertson (24-8-2005)
Pat Robertson heeft gezegd dat de Verenigde Staten president Chavez van Venezuela moet vermoorden.
Pizza (26-8-2005)
Algemeen woord, nix zinnigs over te zeggen
Robertson (25-8-2005)
Zie: Pat Robertson
Six Feet Under (24-8-2005)
Six Feet Under is een televisieserie.
Starbucks (26-8-2005)
Koffieketen, verder nix zinnigs over te zeggen
Utah Rave (24-8-2005)
De Utah Rave was een dansfestijn dat gesloten is door de National Guard.


26-08-2005 10.57 | Door: Technische Dienst

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere