Neuken

Neuken is erg populair, ook als zoekterm. In 2004 en 2005 heeft onze vaste columnist een tijdje bijgehouden met welke zoekacties men op zijn pagina's terechtkwam. Hij heeft een aantal van die zoekacties van commentaar voorzien en wij hebben besloten de desbetreffende pagina's van hem over te nemen, tegen een niet nader te noemen vergoeding. Vandaag het hoofdstuk 'Neuken'. (Volgens onze vaste columnist betekent DP trouwens 'Deze Pagina').
Beestenneuker (14-11-2004)
Is een beestenneuker te herkennen aan bepaalde uiterlijke kenmerken? Gaan beestenneukers lijken op de beesten die zij neuken? Kun je beestenneukers kruisen met beesten, zodat je iets krijgt wat half mens, half beest is? Stamden de centaurs (half mens, half paard) af van paardenneukers? Het 'Klassiek vademecum' van Fuchs zegt daarover: 1. oorspr. zijn de centauren een woeste volksstam in Thessalië, bestreden en uitgeroeid door de Lapithen. 2. later worden ze voorgesteld als half mens-half paard.
Britney Spears ook neuken (DP, 20-10-2004)
Een beetje raadselachtig. Waarschijnlijk zoekt deze persoon foto's van Britney Spears, maar wie er op die foto's moet neuken, staat er niet bij. Dan zou het ook om neukende fruitvliegjes kunnen gaan. Zeg dat dan.
Hetero's zien neuken (DP, 29-10-2004)
Hier is de pornoindustrie van oudsher op gebaseerd. De Duitse schrijver Joachim Lottmann beweert dat de Duitse jeugd niet meer neukt (Der Spiegel, nr.45, 28-10-2004). Een fijn plan. Planten ze zich tenminste ook niet voort.
Hoe gaat neuken bij mensen (DP, 6-11-2004)
Het biologieonderwijs in Nederland laat ernstig te wensen over.
Ik kijk terwijl ze zich laat neuken foto's (DP, 18-11-2004)
Aan de foto's van iemand die ergens aandachtig naar kijkt, kun je niet zien of het een krakende neukpartij, een biefstuk of een fladderende grasparkiet is. Ontsnapte halsbandparkiet kan ook. Alles kan.
Marokkaanse hoeren worden verdoven om te kunnen neuken (DP, 26-11-2004)
Het Nederlands deelwoord is niet altijd even logisch. De verleden tijd ook niet: wel 'lopen, liep, gelopen', maar niet 'hopen, hiep, gehopen'. 'Verdoven, verdief, verdoven', of zelfs 'geverdoven', zou best kunnen. Het is echter 'verdoofd'. Inhoudelijk biedt deze zoekactie overigens weer een raar kijkje op de wereld. Waar moet dat heen?
Neuken aan betaalbare prijzen in belgie (DP, 15-11-2004)
Niet alleen Nederlanders zijn zuinig. Dit is duidelijk een Belgische zoeker. In het Nederlands zeggen we: 'Neuken tegen betaalbare prijzen.' Een nieuw argument om de Taalunie op te heffen.
Neuken op de kermis (DP, 31-10-2004)
Van oudsher is dit een van de belangrijkste redenen om de kermis te bezoeken. Onmiddellijk en onlosmakelijk hiermee verbonden zijn: hardlopen op de kermis, vechten op de kermis, en EHBO op de kermis.
Neukende fruitvliegjes (13-11-2004)
Bij biologie wordt de erfelijkheidsleer vaak geïllustreerd door de leerlingen proefjes te laten doen met fruitvliegjes, al dan niet met rode oogjes (de vliegjes, niet de leerlingen). Die proefjes zijn het leukst als de leerlingen vergeten de fruitvliegjes te verdoven, zodat er in de school een fruitvliegjesplaag ontstaat. In 'Sjef van Oekel draaft door' (Theo van den Boogaard & Wim T. Schippers, 1982, Uitgave Oberon, ISBN 90 320 4513 X) roept Sjef op bladzijde 15, in het verhaal 'Het zijn de kleine dingen die het doen', uit: "Fantasties! Neukende fruitvliegen!". De afgebeelde diertjes zijn volgens echter helemaal geen fruitvliegen, maar een soort torretjes.
Neukende olifant (DP, 12-1-2005)
Het maakt kennelijk niet uit, wat deze olifant neukt. Als het om een andere olifant gaat, kun je beter op zoek naar 'neukende olifanten', meervoud dus. De geile alleenstaande olifant neukt alles wat los en vast zit. Als je in het natuurreservaat zo'n beest tegenkomt, moet je snel uitstappen en plat op de grond gaan liggen. Dan heb je de kans dat de olifant jou met rust laat en zich op je busje, jeep of luxewagen stort.
Plaatje van Wilders die een geit neukt... (DP, 23-11-2004)
Theo van Gogh schijnt islamieten geitenneukers genoemd te hebben. Geert Wilders heeft de naam anti-islam te zijn, dus is hij een geitenneuker? Wat een rare gedachtenkronkel. Dankzij de moord op Theo van Gogh, en de aandacht daarvoor in het buitenland, weet ik nu dat 'geitenneuker' in het Duits 'Ziegenficker' is. Stond in 'Der Spiegel'.
Theo van Gogh Katja geneukt (DP, 9-12-2004)
Story, Privé en Weekend (bestaat dat nog?) voorzien in een behoefte, maar kennelijk niet genoeg. Als dat zo doorgaat, gaan de roddelbladen het verliezen van internet.
Vakantie verliefd neuken (DP, 26-11-2004)
Vooral in zuidelijke landen, onder invloed van alcohol, bij het schijnsel van de maan, op een zwoele zomeravond.
Wie wil mij neuken (DP, 10-11-2004)
Terwijl in onze moderne maatschappij iedereen iedereen lijkt te willen naaien, schijnt lang niet iedereen met iedereen te willen neuken.


29-04-2006 16.42 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere