Geert Wilders

De groep Wilders
Geert Wilders was een poosje erg populair, maar lang duurde dat niet. In 2004 en 2005 heeft onze vaste columnist een tijdje bijgehouden met welke zoekacties men op zijn pagina's terechtkwam. Hij heeft een aantal van die zoekacties van commentaar voorzien en wij hebben besloten de desbetreffende pagina's van hem over te nemen, tegen een niet nader te noemen vergoeding. Vandaag het hoofdstuk 'Geert Wilders', dat erg klein is. Er valt over Geert Wilders ook niet zo veel te weten, vermoedelijk. Ter compensatie zetten we er een leuk plaatje van de Groep Wilders bij. Je hebt er verder nix aan, maar het leidt even af. (Volgens onze vaste columnist betekent DP trouwens 'Deze Pagina').

Geert Wilders (17-11-2004)
Geert Wilders is een beetje monomaan. Als hij de islam ook eens van een paar dingen niet de schuld zou geven, zou je hem misschien serieus kunnen nemen. Misschien ook niet. Zie: Waar is Pipo als je hem nodig hebt? en Een onbewaakt ogenblik
Geert Wilders geboren op (22-11-2004)
Een eiland in de stille oceaan? De St. Pietersberg? Zijn verjaardag?
Geert Wilders opiniepeiling zetels (12-10-2004)
Geert Wilders zou volgens de opiniepeilingen een heleboel zetels krijgen. De vraag is, of hij daar ook iets zinnigs mee kan doen. Zie: Waar is Pipo als je hem nodig hebt?
Naaktfoto's Geert Wilders Sinterklaas (DP, 3-12-2004)
Naaktfoto's van Geert Wilders als Sinterklaas, of naaktfoto's van Geert Wilders met, voor, achter, onder, op of zonder Sinterklaas? Hoe lang mag zijn baard zijn?
Plaatje van Wilders die een geit neukt... (DP, 23-11-2004)
Theo van Gogh schijnt islamieten geitenneukers genoemd te hebben. Geert Wilders heeft de naam anti-islam te zijn, dus is hij een geitenneuker? Wat een rare gedachtenkronkel. Dankzij de moord op Theo van Gogh, en de aandacht daarvoor in het buitenland, weet ik nu dat 'geitenneuker' in het Duits 'Ziegenficker' is. Stond in 'Der Spiegel'.


06-05-2006 10.14 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere