Hoe

Hoe dit, hoe dat, hoe deze, hoe die, hoe die nie? (Houdini. Hahahahahaha. Sorry. Een hoop moeite voor een flauwe woordspeling.) In 2004 en 2005 heeft onze vaste columnist een tijdje bijgehouden met welke zoekacties men op zijn pagina's terechtkwam. Hij heeft een aantal van die zoekacties van commentaar voorzien en wij hebben besloten de desbetreffende pagina's van hem over te nemen, tegen een niet nader te noemen vergoeding. Vandaag het hoofdstuk 'Hoe'. (Volgens onze vaste columnist betekent DP trouwens 'Deze Pagina').
Hoe een film bekijken op internet (DP, 20-11-2004)
Met de ogen open, dat geeft het beste resultaat.
Hoe gaat neuken bij mensen (DP, 6-11-2004)
Het biologieonderwijs in Nederland laat ernstig te wensen over.
Hoe geitenkaas maken (DP, 14-11-2004)
Van geitenmelk, en dan goed roeren. Geitengehakt, geitenbiefstuk en geitenrollade maakt men van geit. Geitenwollen sokken van geitenwol.
Hoe groot wordt een Golden Retriever
Goeie vraag. Vooral als je klein behuisd bent.
Hoe heet de familie van Madonna? (DP, 24-10-2004)
Die kom je afwisselend tegen als Cicione, Ciccione en Ciccone. Ik gok op Ciccione. Madonna Louise Veronica Ciccione, geboren 16-8-1958. Kan fout zijn, komt van internet, hoeft dus niet te kloppen.
Hoe heet de populairste kikker (DP, 20-11-2004)
Mondiaal gezien zal dat Kermit de Kikker (Kermit the Frog) uit de Muppet Show wel zijn.
Hoe hete Oslo vroeger (DP, 7-12-2004)
Een stuk kouder dan nu. Hoe koude Oslo dan nu? Mij niet weten.
Hoe is David Beckham beroemd geworden? (DP, 21-11-2004)
In eerste instantie doordat hij wel aardig kon voetballen. Door een stomme rode kaart op een toernooi dat iedereen al lang weer vergeten is, werd hij berucht. Doordat ze in Engeland niet zo erg veel goede voetballers hebben, is hij uitgegroeid tot een van de betere spelers op dat eiland. Dat is goed voor zijn roem. Hij is getrouwd met Victoria Addams van de Spice Girls en ze hebben hun marketing een poosje samen gedaan. Op het ogenblik is David Beckham beroemder als schuinsmarcheerder (Rebecca Loos) dan als voetballer.
Hoe kun je Jennifer naakt zien (DP, 28-10-2004)
Dan moet je zorgen dat ze zich uitkleedt en dat je met je ogen open de goede kant op kijkt. Denk ik.
Hoe lang blijft doping (DP, 31-10-2004)
Een medewerker van een dopinglaboratorium die bijscholing behoeft. De vraagstelling deugt niet. "Hoe lang blijft doping werkzaam", "Hoe lang blijft doping te koop" en "Hoe Lang blijft doping gebruiken" zijn al een stuk beter, ware het niet dat het begrip doping zo ruim is dat je er niets over kunt zeggen. De laatste uitspraak is trouwens geen vraag, maar een constatering, immers Hoe Lang is een Chinees.
Hoe lang worden oude zoekopdrachten bewaard google (DP, 8-12-2004)
Dat zou weleens heel lang kunnen zijn. Je kunt in ieder geval pagina's die allang (of al lang) niet meer op het World Wide Web dan wel internet aanwezig zijn nog steeds in de zoekresultaten aantreffen. Dat zegt in feite niets. Sorry.
Hoe men doet sex (DP, 8-11-2004)
Het was me al opgevallen dat het biologieonderwijs in Nederland te wensen overliet, maar het taalonderwijs is kennelijk ook niet best.
Hoe oud is Clint Eastwood (DP, 7-11-2004)
Ergens in de zeventig?
Hoe plaats ik mijn homepage op planet internet (DP, 14-12-2004)
Abonnee worden en ftp-en.
Hoe vaak naar de hoeren (DP, 15-12-2004)
Mensen gaan vaak zo naar de hoeren: lopend, op de fiets of met de auto naar de hoeren. Of was de vraag niet hoe zij vaak gaan, maar hoe vaak zij gaan? Dat hangt natuurlijk helemaal van des hoerenlopers budget af. Hoeren kosten namelijk geld.
Hoe verschilt Griekse eten met Hollandse eten (DP, 17-11-2004)
Het is 'Grieks eten' en 'Hollands eten'. Ik weet meer van taal dan van koken, dus ik kan de vraag niet beantwoorden.
Hoe vindt men mij bij Google (DP, 20-11-2004)
Geen idee. Kent men u bij Google?
Hoe werken auto's op afstandsbediening (DP, 23-11-2004)
Radiografisch, oftewel met een zendertje. Bij de 'Myth Busters' hebben ze een paar keer een volwassen auto op afstand bestuurd. Die werkten in feite hetzelfde als gewone auto's, maar dat waren het ook. Het verschil zat hem in de afstandsbediening. De chauffeur stond op een afstand, daar kwam het op neer.
Hoe zet je films op internet (DP, 16-11-2004)
Via een ftp-verbinding uploaden, of gewoon thuis een eigen webservertje inrichten, lijkt mij.


07-05-2006 11.37 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere