Goed geprobeerd, en Seedorf was al gewisseld

PSV is uitgeschakeld voor de Champions League. Ze hadden met 3-0 moeten winnen, maar helaas zorgde een formidabele dekkingsfout voor een doelpunt voor Milaan. Gomes kon daar niets meer aan doen, want die vent die inkopte, stond wel zo ongelofelijk vrij, daar lusten de honden geen brood van.
In de finale zijn wij enorm voor Liverpool, want wij gunnen Seedorf niet nog een beker. Jaap Stam eigenlijk wel, maar wij zijn nu eenmaal minder pro Stam dan anti Seedorf, zodoende.
Waarschijnlijk gaan we de finale niet eens meer kijken. Nu hopen wij maar, dat AZ zich morgen niet laat verrassen.
Het was trouwens wel een leuke wedstrijd om naar te kijken, maar het blijft altijd jammer dat er zo'n commentator door alles heen zit te lullen. Wij willen stadiongeluid, sfeer, maar niet zo'n vent die zijn mond niet kan houden. Lever die dan op een ander kanaal erbij, zodat we hem kunnen uitschakelen.

04-05-2005 10.43 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere