Verenigde Staten bedreigen Noord-Korea

Noord-Korea mag van de Verenigde Staten geen kernwapen testen. Doet Noord-Korea dat wel, dan gaan de Verenigde Staten stappen ondernemen. In Fox News heeft Stephen Hadley gezegd, dat hij nog niet wist wat er dan precies ging gebeuren.

Er wordt ook gesuggereerd dat 'bondgenoten' van de Verenigde Staten deel zullen nemen aan de stappen. Wij gaan er vooralsnog vanuit, dat het veel geschreeuw en weinig wol zal blijken, al was het maar omdat wij denken dat niet Noord-Korea maar Iran het volgende doelwit van de Verenigde Staten is.

Mochten wij ongelijk hebben, dan moeten 'onze jongens' maar vast op de kaart kijken waar Pyongyang precies ligt. Bij het ministerie van defensie hebben ze tegen de tijd dat de V.S. en hun aanhangers tot de aanval overgaan de nieuwe geweldsinstructie misschien ook wel klaar.

Zou het kabinet de Europese grondwet ook hiermee in verband durven brengen?15-05-2005 17.07 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere