Plotselinge golf Duitstalige spam, of virus

Sinds hedenochtend komt er hier op de redactie een enorme stroom Duitstalige e-mail binnen, en e-mail met Engelse titels die Duitse ([hatseflats].de) URLs bevat.

Titels van het afgelopen uur: "Dresden Bombing Is To Be Regretted Enormously", "Du wirst ausspioniert ....!", "Auf Streife durch den Berliner Wedding", "The Whore Lived Like a German", "Schily ueber Deutschland", "Transparenz ist das Mindeste".

Wij weten niet wat hier de oorzaak van is, of de bedoeling, maar wij vinden het best irritant, ondanks het feit dat het allemaal goed afgevangen wordt door ons filtertje.

Binnengekomen tijdens het typen van het voorgaande: "4,8 Mill. Osteuropaeer durch Fischer-Volmer Erlass."Iemand een idee?

[AANVULLING]Inmiddels zat er, onder de titel "Gegen das Vergessen", een complete text tussen, over het bombardement van Dresden in de tweede wereldoorlog. Kennelijk zijn de Duitse neonazi's aan een spamoffensief begonnen, of wil iemand het doen voorkomen alsof dat het geval is. Ons maakt het niet zoveel uit, want wij gooien het toch weg, maar irritant blijft het.15-05-2005 18.30 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere