Eto'o gaat zijn excuses aanbieden

In de feestvreugde over het behalen van het kampioenschap heeft Barcelonaspeler Eto'o geroepen: "¡Madrid cabrón saluda al campeón!" Dat was niet netjes, dat vindt hijzelf ook, en daarom gaat hij zijn excuses aanbieden.

Het zit hem natuurlijk in het woord 'cabrón'. Volgens ons woordenboek betekent dat: 1. Persona que molesta, causa daño o tiene mala intención. 2. Persona que aguanta cobardemente las ofensas. 3. Macho de la cabra 4. Hombre que acepta que su mujer mantenga relaciones sexuales con otro hombre.

Eto'o heeft dus zoiets geroepen als "Madrid is een klootzak". Zo dom hadden wij het niet meer meegemaakt sinds kroegbaas Les in de serie 'Men behaving badly' op de wcdeur schreef: "West Ham is a poof."

[AANVULLING] Inmiddels heeft Eto'o om 18.00 plaatselijke tijd zijn excuses aangeboden. Dit gebeurde in de perskamer van Camp Nou. Hij heeft keurig netjes gezegd, dat hij het geroepen had in een moment van grote blijdschap ("un momento de alegría") en dat het niet zijn bedoeling was geweest iemand te beledigen.16-05-2005 16.56 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere