Walcott? Wie de neuk is Walcott?

England take shock gamble on Walcott, aldus ABC. In het bijbehorende stukje staat te lezen dat Theo Walcott mee mag naar Duitsland. Als u die naam niet kent, ligt dat misschien aan u, dat weten wij niet, maar wij kenden de naam ook niet en dat ligt zeker niet aan ons. We kunnen nu eenmaal niet alles volgen en een junior die nog nooit in het eerste gespeeld heeft, wil dan nog weleens aan de aandacht ontsnappen:
"Sven-Goran Eriksson has sprung the biggest surprise of his five-year reign as England coach by including 17-year-old forward Theo Walcott, who has not even played for the Arsenal first team, in his squad for the World Cup finals."
Eriksson zegt zelf dat het een enorme gok is en ook dat hij Theo Walcott nog nooit in levenden lijve heeft zien spelen ("maar wel op video hoor").

Op de webzijde van Arsenal staat er ook een stukje over en abonnees kunnen daar ook beelden van de jonge voetballer bekijken: Walcott earns surprise World Cup call-up.09-05-2006 01.37 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere