Web-log.nl jaagt loggers in snel tempo weg

Een computer of compjoeter
Toen wij vorig jaar met dit I.G.L.O.log begonnen, deden wij dat bij web-log.nl. Dat was gratis en makkelijk en wij wisten nog niet precies wat wij gingen doen, dus dan moet je het niet meteen moeilijk en duur gaan doen.

Toen web-log.nl ons begon te treiteren met een advertentie op de 'beheerpagina', zoals zij die pagina noemden (zeggen wij vanuit ons geheugen, dus we kunnen ons vergissen), hebben wij vrijwel onmiddellijk aan onze stutten getrokken. Ten eerste was het een kutadvertentie (Marilyn Monroe in een Grolschreclame. Aangezien wij geen homo zijn, hebben wij helemaal niets met Marilyn Monroe en Grolsch drinken we sowieso wel, dus de advertentie was volslagen overbodig, maar wel razend irritant) en ten tweede waren wij bang dat web-log.nl ons binnen de korstste keren zou gaan dwingen advertenties op ons log toe te laten en advertenties op ons log laten wij alleen toe tegen forse betaling (voor de tarieven kunt u mailen naar advertenties@opinieleiders.nl of info@opinieleiders.nl).

Inmiddels is men bij web-log.nl bezig weblogs te 'verhuizen'. Dat betekent onder andere dat webloggers plotseling en ongevraagd geconfronteerd worden met een andere opmaak van hun weblog en daar zijn ze niet allemaal even blij mee. Wat heet. Ons bereiken berichten dat de loggers er massaal vandoor gaan, bijvoorbeeld in de richting van punt.nl, waar het ook gratis loggen is en waar ook vast wel een en ander mis is. Wij kunnen iedereen adviseren te doen wat wij hebben gedaan: doet als Cpt. Iglo en neemt een eigen domein. Zo duur is dat niet.

Max J. Molovich gaf als volgt lucht aan zijn woede (het kan zijn dat u op zijn log in verband met de verkankerde lay-out een heel eind naar beneden moet scrollen. Daar is hij juist zo boos over:

"Godverdegodver. Zo te zien is mijn web-log zojuist 'verhuisd' zoals men dat noemt. Ik weet niet hoe het er bij u uitziet, maar bij mij ziet het er niet uit. Bedankt web-log! Heel erg bedankt! Ik zit er sterk aan te denken ook maar naar punt.nl te gaan."


18-05-2006 15.03 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere