I.G.L.O. begint feuilleton

De boog kan niet altijd gespannen zijn, en ook niet altijd ontspannen, en zelfs niet altijd iets er tussenin, dus wij waren razend blij toen wij een enthousiast schrijver met een mislukte carrière tegenkwamen, die ons vertelde, dat hij nog een halfaffe roman of zoiets onder in een bureaulade had liggen, die hij ons ter beschikking wilde stellen voor een bedrag waarvan onze ogen een achterwaarste omwenteling in hun kassen zouden maken. Nadat wij bijgekomen waren uit onze lachbui, besloten wij de zaak eens rustig te bekijken, waarop bleek dat de schrijver ook wel bereid was ons het hele zootje gratis te geven, mits hij het terug kon vinden.

Wij zijn echter de kwaadsten niet, tenminste niet altijd, en aangezien we proberen op ons log voldoende variatie aan te brengen, is de afspraak als volgt geworden: als de schrijver zijn bureaulade weet terug te vinden en de halfaffe roman weet te lokaliseren, zal hij proberen uit de door de ratten aangevreten papieren een feuilleton te maken, in wekelijkse afleveringen, te beginnen bij vandaag, zondag 12 juni. Hoe lang de afleveringen zijn, merken wij ook pas als hij ze inlevert, en of hij het elke week redt, hangt enigszins samen met zijn alcoholconsumptie. Aan ons zal het niet liggen, want wij hebben beloofd hem regelmatig een kratje pils te doen toekomen.

Wij zijn benieuwd.12-06-2005 02.46 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere