Gerrit de Leugenaar bedreigt Amsterdamse gemeenteraad

Wij hebben het niet zo op politici in het algemeen en ministers in het bijzonder, een enkele uitzondering daargelaten. Het is voor ons dus meestal moeilijk partij kiezen in conflicten tussen politici onderling, maar soms is het heel eenvoudig. Nu bijvoorbeeld: NOS-Teletekst weet te melden dat minister Gerrit Z., ook wel bekend als Gerrit de Leugenaar, de Amsterdamse gemeenteraad heeft bedreigd. Minister Z. is namelijk voorstander van de infrastructurele uitverkoop, waarbij onder de noemer "privatisering" allerhande nuttige en van belastinggeld bekostigde zaken voor een appel en een ei aan commerciƫle bedrijven worden verkocht.

Er is geen enkele reden waarom Nederlands grootste vliegveld verkwanseld zou moeten worden, maar de minister denkt daar kennelijk anders over. De gemeente Amsterdam heeft twintig procent van de aandelen en de Amsterdamse raad is tegen de verkoop van aandelen Schiphol. De uitverkoop kan alleen doorgaan als Amsterdam instemt, dus heeft minister Z., de man die, dankzij zijn talenten om te schaterlachen als er nix te lachen valt en te liegen alsof het gedrukt staat, ook wel bekend is als de Lachende Liegminister of de Liegende Lachminister, nu gedreigd dat het kabinet projecten in Amsterdam gaat frustreren als de raad niet akkoord gaat met de privatisering van Schiphol. Wij hopen dat de raad zijn poot stijf houdt, maar het zal wel weer niet.

Foto: Gerrit Z.23-06-2005 15.53 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere