Medy het viswijf is weer bezig

Het viswijf
Medy 'het viswijf' van der Laan had al een hele tijd nix van zich laten horen en daar waren wij best tevreden mee. Helaas heeft iemand haar kennelijk verteld dat ze haar domme mond weer eens open moest doen, dus was het de afgelopen dagen twee keer raak.

Eerst kwam ze vertellen dat er een nieuwe leeftijdscategorie ingevoerd wordt voor de 'Kijkwijzer', waardoor de 'Kijkwijzer' nog meer schijnexactheid krijgt. Het zou ons nix verbazen als ze binnenkort de leeftijdscategorie├źn tot op de week nauwkeurig gaan indelen. De overheid hoort zich met dat soort dingen helemaal niet te bemoeien. Het is namelijk niet aan de overheid om kinderen op te voeden, dat moeten de ouders doen.

Nu heeft Medy het viswijf weer iets bedacht, namelijk dat Talpa gedwongen moet worden beelden van het eredivisievoetbal af te staan aan de staatsomroep. 'Eredivisievoetbal mogelijk weer bij de NOS' heeft Elf erboven gezet. Wij vinden dit een bespottelijk idee (dus wat dat betreft past het wel bij het viswijf en haar Prutspartijtje) aangezien wij ten eerste vinden dat een democratische rechtsstaat geen staatspropagandazenders hoort te hebben en ten tweede dat eredivisievoetbal gewoon handel is en dat het niet aan de staat is om de eigen handelaren via een nieuwe slordige wet te bevoordelen.

Deze plotselinge activiteit van de staatssecretaris (zou ze soms bang zijn dat ze niet op een verkiesbare plaats terechtkomt op de kieslijst als ze te lang geen onzin verkondigd heeft? Het is per slot van rekening het Prutspartijtje van Alexander 'de vermoorde onschuld' Pechtold, Osewiesewosetrallala, Bert 'er komt een kabinetscrisis over Oeroezgan' Bakker en Boris 'de schijnheilige hufter' van der Ham, dus ze heeft nogal wat concurrentie, ook waar het aankomt op het uitslaan van wartaal in het openbaar) is een extra argument om de staatsomroep op te heffen. Weg ermee dus.03-06-2006 14.26 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere