Wantoestanden in Oisterwijk?

Via via is er hier op de redactie een mailtje binnengekomen van iemand die anoniem wenst te blijven. De anonymus blijkt het danig aan de stok te hebben met het gemeentegidsje van Oisterwijk (we hebben de fouten er in laten zitten):

"U kunt beter iets schrijven over het gemeentegidsje van Oisterwijk!!!!
Wordt je 10 keer in de week opgebeld of je reclame wilt plaatsen in dat stomme gemeentegidsje, die iedereen bij binnenkomst toch meteen de prullenbak in werpt. Als je dus luid en duidelijk hebt doorgegeven dat je daar dus niet in geïteresseerd bent, dan wordt mevrouw, die daar over gaat, dus boos!! En is ze duidelijk op haar lange teentjes getrapt!!! Ze reageerd met: Nou dan zal ik jullie meteen helemaal verwijderen uit de gids en hoef je er ook niet in te komen enz enz.Nou, nou wat zijn we bang en oh wat erg………

Valt later de gids op de mat, toch maar even kijken….En ja hoor, mevrouw heeft ons helemaal verwijderd uit haar onnodige, door weinig mensen gelezen gidsje!!!!

Flauw hoor……..Zo zijn ze dan wel hier in Oisterwijk bij de gemeente(gids)"

Wij snappen eerlijk gezegd niet waar de anonymus zich zo druk over maakt, maar misschien dat er lezers in Oisterwijk zijn, die het wel begrijpen.

25-07-2005 11.48 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere