Youri is een etterbakje

Reclame Nuon en Rabobank
Wij hebben een schijthekel aan lollig bedoelde reclames. De meeste televisiereclame in Nederland is lollig bedoeld, dus dat levert een hoop zogeheten zapmomenten op. Die lollige reclames van de Albert Heijn, met die kutwuppen vinden wij heel erg, maar de reclame van de Nuon, met etterbakje Youri en zijn energieadviezen staan op eenzame diepte. Wij dachten al een hele poos dat wij in die opvatting niet alleen stonden en vinden vandaag bevestiging bij Sjaantje.

In het gisteren geposte stukje 'Ik haat Youri.' schrijft zij:

"Ongetwijfeld gaat het joch in het Gooi of regio den Haag naar sgol en gebruikt Nuon deze puber en zijn jongere "broertje" Sven, (ha ha: wat een vet cool gaaf stel) om de jongere kijkers iets bij te brengen over het gebruik van energie.

[...]

Ik heb getracht het te begrijpen, maar het gaat bij de eerste zin al mis.

"Haiiejoeweej. Ik geef alteenzjie tips maanu geefkook tips aantNeelans elftal. Slim bennik he?"

Nee, kloothommeltje! Je bent niet slim! Eerst leren praten, okay?! Anders word je net zo'n grote eikel als Jochem de Bruin.

Jochem de Bruin, die zijn vader niet even lekker onbezorgd aan een wijntje laat lurken, maar slechts geïnteresseerd is met wie, hoe en waar deze zijn centjes belegd. "Maar vadejj, je blijft toch zekejj wel bij de Jabobank?"

Sjaantje vraagt zich af of zij de enige is, die een hekel aan deze lui heeft en wij kunnen haar bij dezen geruststellen: je bent niet de enige. Wij hopen dat Youri (spreek uit Joejie) en Jochem de Nuon en de Jabobank een enojme hoeveelheid gjote klanten gaan kosten. Zeg maaj gejust een hele jeut.

25-06-2006 17.03 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere