Kikker van internet verdwenen

StommelingJones
Een van de voordelen van internet is, dat je links, koppelingen of skakels aan kunt brengen naar interessante of nuttige webzijden. Een van de nadelen is, dat de link, koppeling of skakel van het ene op het andere moment waardeloos kan blijken te zijn. Zo ook nu.

Naar aanleiding van ons stukje 'Getuige beschuldigt Holleeder van origami' wilden wij eens controleren of de link, koppeling of skakel in het stukje 'Nog een nadeel van de euro ontdekt' nog deugde en dan met name die naar het stukje 'Wir basteln uns einen Frosch!'.

Die werkt dus niet meer. Wij weten echter ook hoe je zo'n kikker vouwt en wij zullen onze huistekenaar vragen de instructies op papier te zetten, zodat wij die dan weer op internet kunnen pletteren. Voor zo lang als het duurt.

[TOEVOEGING] We konden onze huistekenaar zo gauw niet vinden en we hebben intussen iets slimmers bedacht. We vouwen zelf even een kikker en scannen de stappen, die we daarna op internet zullen zetten. Wanneer we dat gaan doen, weten we nog niet.

[TOEVOEGING] De kikker staat inmiddels hier. Zelf gevouwen, maar dat hadden we al gezegd.18-07-2006 14.21 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere