Hans in het Huis wil een wereldregering

Het slechtbezochte forum van Linkse Lente wordt voor een groot deel volgeschreven door de Stalinonazi Hans in het Huis (1398 bijdragen sinds 13 januari 2006, zie 'Opnieuw Stalinonazistisch plan op forum Linkse Lente'). Wij hebben verder geen flauw idee wie dat is en waarom hij niet een leuke eigen webzijde onderhoudt (Wat hij nu heeft is niet zo veel. Als het al überhaupt zijn webzijde is).

Vandaag heeft Hans een stukje geplaatst onder de titel: 'Roestende kernonderzeeërs moeten gesloopt', waarin hij de problematiek van de gezonken Russische kernonderzeeërs (en volgens Hans zijn het er heel veel) bij de kop neemt. Of de Amerikanen geen gezonkenkernonderzeeërproblemen kennen, vermeldt Hans niet. Ook niet gezonken maar wel afgedankte Russische kernonderzeeërs zijn volgens Hans een gevaar, daar zij "met nucleair materiaal aan boord [liggen] weg te roesten in de havens. Sommige zijn nog voorzien van kernraketten."

Het is toch wat. Vroeger had je Franse en Italiaanse auto's die al roestten in de folder, maar die tijd is voorbij. Zouden de makers van die voertuigen misschien zijn overgestapt naar de Russische kernonderzeeërindustrie? Gelukkig heeft Hans de oplossingen alweer paraat:

"Ik vind dat de EU heel sterk moet aandringen bij de Russische overheid op ontmanteling en berging van alle afgedankte kernonderzeeërs. En we kunnen de Russische bevolking op dit gebied proberen te mobiliseren via Engelstalige en Russische webforums en websites met voorlichtingsfilms. En dat kan ook via kortegolfradio omdat die een heel groot bereik heeft."
Zoals bekend geven de Russen de EU altijd meteen haar zin, luisteren zij bovendien heel goed naar wat de bevolking wil en heeft ieder Russisch huishouden minstens één werkende kortegolfradio in huis. Dat is dus geregeld. Maar er is meer. Hans wil namelijk een wereldregering en zegt:
"... als we een wereldregering kunnen organiseren, kunnen we met elkaar die gevaarlijke nucleair aangedreven duikboten en vliegdekschepen afschaffen. Evenals de kernraketten."
Of die redenering klopt, is een ander verhaal, maar wij vinden het eng als een Stalinonazi het woord "wereldregering" in de mond neemt. Straks bedoelt Hans nog dat hij daar dan de Grote Leider van moet worden. Brrrr.

17-08-2006 13.00 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere