Henk Kool wil geen teringfascist genoemd worden

StommelingJones
Henk Kool is een teringfascist, volgens Frank Willems tenminste. Wij hadden van geen van beiden ooit gehoord, dus of Henk Kool werkelijk een teringfascist is, weten wij niet en het kan ons niet zo veel schelen ook. Misschien is Frank Willems zelf wel een teringfascist en hebben wij hier te maken met een typisch geval van projectie.

Hoe het ook zij, Henk Kool wil geen teringfascist genoemd worden en de rechter heeft nu gezegd dat je Henk Kool best een teringfascist mag noemen, maar dat het vijfhonderdzestig euro per keer kost. Het AD zegt:

"Kool is ’enorm blij’ met de uitspraak. ,,Er is nu eens een keer een signaal dat ook op internet de fatsoensnormen in acht moeten worden genomen. Het kan niet zo zijn dat je semi-anoniem er een beetje op los kan foeteren naar God en iedereen. Ook op internet dien je je te gedragen.’’"
Nu hadden wij toch echt begrepen dat Frank Willems niet God, doch Henk Kool een teringfascist genoemd had. Zou Henk Kool soms denken dat hij God is? In dat geval is hij niet zozeer een teringfascist als wel een soort van godsdienstwaanzinnige, en in ieder geval rijp voor de psychiatrische kliniek.

31-08-2006 17.14 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere