Ayaan Hirsi Ali, nou en?

De deense vlag
Stommeling Jones als kamerclown
Ayaan Hirsi Ali. We hadden de hoop dat we nu eindelijk van deze Somalische leugenaarster af waren, maar neen. Nu schijnt ze haar autobiografie te hebben laten schrijven en die moet natuurlijk gepromoot worden. Op de webzijde van de Ayaanhirsihoeheetzefanclub staat naar aanleiding daarvan het stukje ‘Ik heb het land goed wakker geschud’. Uw en onze captain zou de zelfbenoemde nationale webzeikerd niet zijn, als hij daar niet iets over te zeggen had gehad. Hij reageerde dan ook als volgt:
""‘Ik heb het land goed wakker geschud’".

Laat me niet lachen. Ze heeft een hoop ruzie veroorzaakt, met als gevolg dat talloze mensen blij zijn dat ze eindelijk is opgesodemieterd.
Verder heeft ze niets bereikt en is ze ten onrechte in het bezit van een Nederlands paspoort (ze had namelijk wel degelijk gelogen over haar vluchtverhaal, zodat ze hier niet eens had mogen worden toegelaten, en over haar geboortedatum).
Bovendien is ze zo laf geweest om medewerking aan het boek 'Hutspot Holland' (zie http://www.opinieleiders.nl/techlog/pivot/entry.php?id=1148 en http://www.opinieleiders.nl/techlog/pivot/entry.php?id=1426) te weigeren."

Wij hebben sterk de indruk dat Ayaan's carrière vooral zo'n hoge vlucht genomen heeft doordat zoveel mannen in de politiek haar als een MILF zagen. Wij vragen ons dan ook af, hoeveel van haar collegakamerleden weleens gegoogeld hebben op de text "Ayaan Hirsi Ali naakt".

Wij hebben even overwogen hier een lijstje te geven van linx naar de stukjes op dit log waarin de naam Ayaan voorkomt, zodat u nog eens rustig zou kunnen nalezen wat wij zoal van haar gevonden hebben, maar dat werd ons te veel werk. Via het zoekvakje in de rechterkolom op de voorpagina van het I.G.L.O.-log kunt u de stukjes vast zelf wel vinden.24-09-2006 11.11 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere