Halal restaurant, restaurants, restauranten

Stommeling Jones
Halal restaurants zijn veelgezocht. In ieder geval genoeg gezocht om mensen naar deze webzijde te leiden. Zoals u weet hebben wij iets tegen godsdienstwaanzinnigen in het algemeen en in het bijzonder, maar zolang ze ons er niet mee lastig vallen, gaan ze hun gang maar. Uit het overzicht dat onze vaste columnist reeds in 2004 gemaakt heeft, halen wij de volgende zoekacties betreffende halal, restaurants en worst, om maar iets te noemen ("DP" staat overigens voor "Deze Pagina", mocht u zich dat afvragen. En zo niet, dan toch.).
Halal kopen worst (DP, 4-11-2004)
Zolang er genoeg winkels overblijven waar gewone mensen hun eten kunnen kopen, vind ik het best. Ongelovigen zijn in het voordeel, want die kunnen alles eten, met een lekker biertje erbij.
Halal restaurant (DP, 11-12-2004)
Een  bewijs dat niet alle islamieten in de bijstand zitten.
Halal restaurant in Rotterdam (DP, 3-11-2004)
Als je tijdens de Ramadan wel naar het restaurant mag, stelt dat hele vasten kennelijk ook geen reet voor. We hadden trouwens al "Halal restaurants in Den Haag". Wanneer zou Staphorst voorbij komen?
Halal restaurants in Den Haag (20-10-2004)
Dit is duidelijk. Ik weet niet hoeveel van die restaurants er in Den Haag zijn, maar het zijn er waarschijnlijk wel meer dan kosjere restaurants in Teheran.
McDonald's halal (DP, 14-12-2004)
De koeien van McDonald's zijn verantwoordelijk voor het broeikaseffect.
Om de kans groter te maken dat er nog wat meer godsdienstwaanzinnigen op zoek naar halal restaurants hier terechtkomen, voegen wij nu wat plaatsnamen toe, gewoon om hun tijd te verdoen: Amsterdam, Utrecht, Deventer, Alkmaar, Purmerend, Almere, Etten-Leur, Den Helder, Den Dolder, Zeist, Zierikzee, Sluis, Maastricht, Enschede, Almelo (naast het stoplicht), Hengelo, Oldenzaal, Heerenveen, Leeuwarden, Groningen, Assen, Spakenburg, Haarlem, Olst, Volendam, Goes, Venlo, Roermond, Sittard, Breda, Eindhoven, Oss (ook bekend van Jan Marijnissen en zijn worst), Zwingelspaan, Juinen, Ter Weksel, Wisp, Zalk, Bunschoten, Soest, Maassluis, Diemen, Diever en Laren.

11-12-2006 10.30 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere