Apple, de hondelulle van de week

StommelingJones
Wij zijn dol op compjoeters en hebben er ook een heleboel verstand van. Weliswaar niet zo veel als uw en onze captain of de Technische Dienst, maar toch. Wij hadden dus een heel genuanceerd betoog in gedachten over het programma 'Talkback', dat misschien bij Applegebruikers bekend is en waar wij last van hadden toen wij een stukje aan het schrijven waren over de woorden kutzwager, lulschoonzus, befzwager en pijpschoonzus, maar terwijl wij dat aan het typen waren, knalde onze browser (Camino) er plotseling weer uit, waardoor wij een tijd voor de kat zijn kut hadden zitten werken, waarna wij opnieuw met 'Talkback' geconfronteerd werden.

Dat maakte bij ons de volgende reactie los:

[NOOT VAN DE TECHNISCHE DIENST:] De hoeveelheid GODVERDEGODVERS die Stommeling Jones hier had willen invoegen zorgde voor technische problemen. Neem van ons aan dat het er veel waren. Na al zijn gevloek besloot hij zijn mededeling aan degene die aan het andere eind van Talkback de boel zit weg te gooien met:

"(In case you don't understand Dutch: Camino just crashed and I'll never buy anything using the MacOs again. And now fuck off.)"

Wij hebben geen zin ons hele betoog opnieuw op te zetten, maar dankzij het programma 'Talkback', dat ons vlak na het onverwacht uitvallen van een programma waar wij mee bezig waren confronteert met de mededeling dat dat kloteprogramma onverwacht is uitgevallen en dankzij de stompzinnige vraag of wij over dat uitvallen een mailtje willen sturen naar Apple (NEEN: DAT WILLEN WE GODVERDOMME NIET. DAAR ZIJN WIJ GODVERDOMME TE DUUR VOOR EN WIJ VERWACHTEN GODVERDOMME VAN COMPJOETERPROGRAMMEURS EN PROGRAMMAMAKERS DAT ZE GODVERDOMME HUN EIGEN WERK DOEN, GODVERDOMME NOG AAN TOE. WIJ HOPEN DAT WIJ EEN BEETJE DUIDELIJK ZIJN.) benoemen wij bij dezen Apple tot hondelulle van de week.

En voor alle micro$offans: Micro$of is allang hondelulle van de week geweest en is vooralsnog de enige nominatie voor hondelulle van de eeuw en hondelulle aller tijden, dus rot maar lekker een eind op met je leedvermaak. Hup Linux.13-01-2007 03.50 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere