Dat is netjes van Conimex

Een poosje geleden kregen wij bij de wekelijkse redactierijsttafel vreselijk op onze donder van de aanwezige redacteuren, die ons ervan beschuldigden veel te veel sambal gebruikt te hebben. Wij waren ons van geen kwaad bewust en pakten de sambal erbij. De redactieleden proefden ervan en zelfs Stommeling Jones, die normaal gesproken niet vies is van een eetlepeltje van het spul, moest toegeven dat het "wel een beetje scherper" leek dan anders. Ook uw en onze captain uitte zich in dat soort bewoordingen en de Grote Vrager, die niet veel gewend is, zei niets, maar had wel de tranen in de ogen staan.

Wij kregen opdracht van uw en onze captain om Conimex te waarschuwen, daar het om een grote pot Conimex Sambal Oelek ging. De volgende dag hebben wij Conimex gebeld en onze klacht uiteengezet. Ons werd toen gevraagd om de pot op te sturen, maar dat hebben wij niet gedaan, daar wij dat te veel moeite vonden. Wel hebben wij een nieuwe pot sambal gehaald, al was het maar omdat diverse redactieleden en een deel van de Technische Dienst het spul ook op brood eten, in de vorm van pindakaas met sambal, waarbij het bruin van de pindakaas goeddeels schuil gaat onder het rood van de dikke laag sambal.

Vandaag kwam er tot onze verrassing een brief binnen van Conimex, waaruit wij citeren:

"Graag komen wij terug op uw reactie over Conimex Sambal Oelek.

Wij vinden het vervelend te vernemen dat u een klacht heeft over ons product. In ons telefoongesprek hebben wij u verzocht dit product op onze kosten op te sturen voor onderzoek in ons kwaliteitslaboratorium. Helaas hebben wij niets mogen ontvangen. Zonder product is het niet na te gaan wat de oorzaak van uw klacht is geweest. Daarom heeft ons kwaliteitslaboratorium potten Sambal Oelek van dezelfde productie onderzocht. Hierbij zijn echter geen bijzonderheden aangetroffen.

Als dank voor de door u genomen moeite ons hierover te informeren, ontvangt u binnen enkele weken een aantal Conimex-producten.

Met vriendelijke groet,
Consumentenservice/Conimex

[Handtekening]

[Naam]"

Wij vinden dat reuze netjes van Conimex en wij overwegen nu bij Spyker te gaan klagen. Als ze daar net zo netjes zijn als bij Conimex, houden wij er toch mooi een paar nieuwe auto's aan over.

[NOOT VAN UW CAPTAIN:] Wij hebben onze stagiaire bestraffend toegesproken. Het is heel aardig van Conimex om haar een paar potten sambal en dergelijke toe te sturen, maar het is niet netjes om misbruik van andermans goedheid te maken. Onze stagiaire heeft nog nooit een product van Spyker gekocht, dus kan er ook niets aan mankeren. Een klacht zou derhalve pure fraude zijn. Wij houden het in de gaten en als onze stagiaire plotseling over een Spyker blijkt te beschikken, zullen wij onverwijld nagaan hoe zij daar aan gekomen is. Van haar stagevergoeding kan ze zo'n ding nooit betalen. Ze heeft trouwens niet eens een rijbewijs.27-01-2007 15.09 | Door: Stagiaire

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere