Motto nieuw kabinet: 'Bek houden en betalen'

Het motto van het nieuwe godsdienstwaanzinnige neostalinistische griezelkabinet ("NIEUW nu NOG BETUTTELENDER") is officieel nog niet bekend, maar onze parlementair redacteur Stommeling Jones bericht ons zojuist dat hij de hand heeft weten te leggen op een servetje waarop Jeepee Kreukel persoonlijk met een hele dure vulpen het nieuwe motto geschreven had. Toen André 'Hier dat geld' Rouvoet en Wouter 'de enige goede zak is een gevulde zak' Bos het vlekkerige schrift (moet je ook maar niet met een vulpen op een servetje schrijven) hadden weten te ontcijferen, barstte het hele gezelschap in een luide schaterlach uit.

Drie inhalige geldwolven
Foto: drie betuttelende geldwolven. Als het kabinet er echt komt, zijn zij de enigen die reden hebben om te lachen
"In de verte begonnen honden te blaffen", aldus onze redacteur, "en ik meende ook ergens een wolf te horen huilen, maar dat kan ook een van de drie eerdergenoemde geldwolven zijn geweest en dan was het huilen van de lach."

De betutteling die door de vorige godsdienstwaanzinnige kabinetten was ingezet, wordt er alleen maar erger op en de burger gaat meer belasting betalen, waarvan het eerste doel is, de buitenproportionele ministerssalarissen ("Zo veel geld, voor zo weinig werk? Zo'n baantje wil ik ook wel", aldus een groot deel van de Nederlandse bevolking) te kunnen betalen. Het motto luidt derhalve:

BEK HOUDEN EN BETALEN
Wij hebben onze Grafische Afdeling een bijpassend plaatje laten maken, dat u bijgaand ziet afgebeeld.

07-02-2007 10.58 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere