Ronald 'de atheïstische gristenhond' Plasterk heeft het druk

De deense vlag
Wij willen altijd graag de indruk hebben dat wij hier met zijn allen dit log niet voor de kat zijn kut zitten vol te pletteren, dus zo af en toe sturen wij iemand dien wij hier besproken hebben een berichtje.

In dit geval was het Ronald Plasterk, de minister van godsdienstonderwijs in het nieuwe griezelkabinet Balkenende. Uw captain heeft hem het volgende eposteltje doen toekomen, waarin verwezen wordt naar een stukje van onze parlementair columnist, die zich niet altijd even parlementair uitdrukt en in dier voege dan ook geen parlementaire columnist genoemd dient te worden:

"Geachte heer Plasterk,

In het stukje 'Oom Ahmed is een sukkel' wordt u ook genoemd en wel als volgt:

"'Ahmed Boutaleb: een gristenhond in schaapskleren' klinkt trouwens best merkwaardig en bijna even merkwaardig klinkt 'Ronald Plasterk: een gristenhond in schaapskleren'. Maar ja, wie minister (volgens teletext wordt Plasterk minister van godsdienstonderwijs) of staatssecretaris wordt in een gristenhondenkabinet, zal toch zelf ook wel een gristenhond zijn, niet?"

Mocht u willen reageren, dan kan dat natuurlijk in het reactieveld bij het desbetreffende stukje, of per e-mail.

Met vriendelijke groet,

Cpt. Iglo"

Wij zijn reuzebenieuwd of deze 'atheïstische' gristenhond nog gaat reageren. Tot nog toe heeft hij dat helaas nog niet gedaan, maar ja, hij zal het wel te druk hebben. Inmiddels hebben wij van onze parlementair columnist begrepen dat ook Ronald 'de atheïstische gristenhond' Plasterk aan de Vrije Universiteit gestudeerd heeft. De vrije universiteit is van oudsher de gristenhondenuniversiteit, waar ook de drie GGGjen hun opleiding genoten hebben. De nieuwe informatie doet ons oprecht het ergste vrezen.

14-02-2007 18.44 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere