Hondelulle van Geenstijl bang voor 'Fok!'

De hondelulle van Geenstijl hebben het al een tijdje erg moeilijk. Hun puberlog haalt dankzij Francisco van Jole weliswaar nog een enkele keer de publiciteit, maar in feite is het log al een poosje zo dood als een pier, al was het maar doordat het stijltje van Geenstijl na enige tijd vooral alleen maar heel erg vermoeiend blijkt te zijn, doch niet blijkt te kunnen verhullen dat Geenstijl eigenlijk niets te melden heeft.

Volgens ons is het stukje Fok! gaat UPC kapot maken een wel heel duidelijk triest voorlopig dieptepunt. Het ene puberlog dat het andere puberlog begint af te zeiken. Tsk. Het is toch wat. En waar gaat het om? 'Fok!' heeft iets verzonnen en bij Geenstijl zijn ze jaloers omdat ze er zelf niet op gekomen zijn:

"Een van de users heeft thuis een graties UPC Mediabox ontvangen. En in plaats van netjes dankjewel meneer te zeggen en een gat in de lucht te springen, is pubertje hevig verontwaardigd over zoveel ongevraagde milieuvervuiling en kapitaal vernietiging. Het antwoord? Elke dag een grindtegel naar UPC sturen. Naar het antwoordnummer natuurlijk, want dat kost niet duur want is voor nop. Dat zal die vuile multinationale kabelboer wel eens leren."
Wij vinden de actie van 'Fok!' geen goede actie en wij vinden 'Fok!' minimaal even waardeloos als Geenstijl, maar wij vinden ook dat Geenstijl zichzelf hier behoorlijk te kakken zet. Dat was vast niet de bedoeling. Het is echter mooi meegenomen.

Zo dadelijk gaan wij even in het reactieveld bij het genoemde stukje van Geenstijl wijzen op het stukje dat u zojuist gelezen heeft en wij zijn reuzebenieuwd hoe lang het nu weer duurt voor de hondelulle van Geenstijl onze reactie wegcensureren. Want zo zijn ze.

[Toevoeging, 18.33 uur: ] Inmiddels heeft Jan Marijnissen de actie van Fok! ook opgemerkt. Zie Actie Grindtegel.18-02-2007 16.45 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere