Nieuwe manier van archiveren

Een computer of compjoeter
Tijdens en na het gelazer rond de kerst had uw en onze captain besloten dat wij het voortaan zonder archieven moesten doen. "De voorpagina bevat genoeg artikelen en wie ons niet volgt, heeft dan maar gewoon pech gehad", zo zei hij."Bovendien hebben de meeste stukjes sowieso geen eeuwigheidswaarde en van de stukjes die dat wel hebben, maken we wel een keer een boekje. 'Het leukste van het I.G.L.O.-log', zoiets."

Inmiddels heeft hij zich een beetje bedacht en hij heeft besloten dat de oude sublogs, die tijdelijk uitgeschakeld waren, weer terugkomen, maar in een iets andere vorm. Net als voorheen zal ieder sublog aan een of enkele categorieën gewijd zijn, maar de voorpagina van zo'n sublog zal alleen de koppen bevatten. Op die manier kunnen toevallige bezoekers misschien iets makkelijker iets van hun gading vinden en zo niet, dan niet.

Inmiddels hebben wij overigens een beperkt aantal geregistreerde bezoekers, die zodra er een berichtje geplaatst wordt daarvan per e-mail op de hoogte gebracht worden. Wilt u zich ook laten registreren, klik dan hier.

Het eerste sublog nieuwe stijl is overigens geheel nieuw en biedt de laatste duizend koppen tot nog toe, wat best veel is. De overige sublogs zullen langzaam beschikbaar gemaakt worden. Wij hebben namelijk meer te doen.22-02-2007 13.31 | Door: Technische Dienst

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere