'Arabist' Hans Jansen wil doodseskaders

Wat Staatsarabist Hans Jansen kwalificeert als arabist weten wij niet, maar wij weten wel dat hij geschift is, als tenminste waar is wat de krant van godsdienstwaanzinnig Nederland schrijft in het stukje 'Rotzakken' nodig tegen islamterreur.

In dat geval heeft Hans Jansen ervoor gepleit om doodseskaders op te richten die zonder enige controle iedereen die van moslimfundamentalisme wordt verdacht van de straat mogen schieten, uit vliegtuigen in zee mogen gooien of een mes in zijn rug mogen steken.

"De veiligheidsdienst AIVD moet een speciale afdeling van 'rotzakken' krijgen, die ,,zo nodig in het verborgene vuile handen maakt'' bij het bestrijden van islamterreur. Dat schrijft arabist Hans Jansen vandaag in het opinieblad Opinio.
Aldus genoemde krant. En:
",Een vreedzame samenleving die wil blijven bestaan en die vreedzaam wil blijven, zal wegen moeten vinden om zichzelf met niet-vreedzame middelen te verdedigen tegen mensen die niet vreedzaam zijn'', schrijft de arabist.

Om daaraan toe te voegen: ,,Het zal niet meevallen om dat overtuigend uit te leggen aan al die brave en aardige mensen van het CDA en de ChristenUnie. En de rest.''

Neen, dat zal zeker niet meevallen. Vooral omdat het niet waar is. Doodseskaders komen de "vreedzame samenleving" niet ten goede en hebben bovendien de akelige neiging al heel snel de vooraf bepaalde grenzen, als die er al zijn, te overschrijden. Misschien is Hans Jansen een goede arabist, daar willen we afwezen, maar met de politiek kan hij zich maar beter niet bemoeien. De gek.

23-03-2007 10.00 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere