Joop scheldt nou eenmaal graag

Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent
Nadat wij Joop geschorst hadden, hebben wij hem op zijn eigen verzoek ook nog een ipban gegeven. Hij is nu kennelijk boos op ons en heeft ons vandaag opnieuw een paar eposteltjes gestuurd. Eigenlijk wilden we aan deze trieste figuur geen aandacht meer besteden, maar hij wil erg graag dat we zijn mailtjes publiceren, dus vooruit dan maar. En laat ons hopen dat we daarmee dan van zijn gezeik af zijn.Op 13 maart stuurde Joop ons de volgende text:
"I.G.L.O.,

Ik heb mij al een tijdje afgevraagd waar deze letters voor stonden, ik ben er achter : 'Ikke Géén Lager Onderwijs' en dat is te merken !

Op het forum een 'vriendelijke' uitnodiging om te discussiëren als er verschillen van mening zijn, helaas is van 'discussie' geen enkele sprake. Discussies die eindigen met : 'Je bent gewaarschuwd!" hebben niets met discussiëren te maken, maar alles met dicteren en het hoe dan ook willen winnen. Nou het NOVA-forum ziet er sinds een paar dagen 'ravissant' uit. Maar je(jullie) hebt(hebben je gelijk gehaald. Tóch wel leuk dat ík dat voor elkaar gekregen heb en dat jullie(iglo=theo=st.jones) je mooi op de kast hebben laten jagen, ten koste van het NOVA-forum!

Ik heb altijd gedacht, dat het fascisme in 1945 met de bezetter verdwenen was, ik heb mij vergist: het bestaat nog steeds. Gelukkig zijn er ook vrienden zoals blijkt uit onderstaande e-mail die ik een paar dagen geleden van mijn vriend prof. Gill kreeg. Ik ben benieuwd wat jij met je grote bek gaat doen als ik Richard Gill's genereuze aanbod ga effectueren!

En één ding weet ik zeker, dat jij i.i.g. niet de genoemde journalist bent(Wie is de mol?), psychopaten stellen hun mening (if any) nooit bij. Zie ook 'attachment' misschien heb je er iets aan en besluit je ook naar die spoorwegovergang bij de 'Zoete Inval' te gaan, zover zit(ten) jij(jullie) daar niet vandaan, want je weet het hè: 'Het is ONgeneeslijk', in één "KLAP" van drie onaangename personen in de Haarlemmer Hout af. Welk een prettig vooruitzicht!

O ja, vergeet niet uittreksels van het bovenstaande op 'Lachen met het Spamfilter' te zetten, als je een échte kerel(?) was zou je de gehele mail publiceren en niet alleen wat jou(jullie) te pas komt, laf hoor!

Het lijkt mij maar het beste om de 'discussie' die nooit ook maar in de buurt van een open wisseling van gedachten kwam, hierbij te sluiten.
Tot.... op het forum via Richard Gill.
"

[NOOT: Het aanbod van Richard Gill, waarvan in het bovenstaande sprake is, luidde dat Richard wel een bijdrage van Joop op ons log zou willen plaatsen onder Richard's naam en verder zei Richard, volgens Joop: "ik weet dat inmiddels minstens een van de belangrijke "journalisten" van die site helemaal naar onze kant is omgezwaaid."]


Op dit gezeur hebben we maar niet gereageerd, in de hoop dat we niets meer van Joop zouden horen. Dat is een tijdje goed gegaan, doch Joop bleek toch wel erg graag zijn gelijk te willen halen, getuige het proza dat wij eerder op de dag van hem mochten ontvangen:
"Verblind fascistoïde schizofreen diepvrieskonijn,

Nog even rondkijkend op internet jouw forumpje tegengekomen over het "schorsingbeleid" !

Kom ik mijzelf daar tegen met een uitgebreide lijst van aliassen die mij toch volslagen onbekend voorkomen maar allereerst zou ik toch eerst even iets anders onder de aandacht van jouw/jullie fascistoïde brein willen brengen, n.l. dat jij dus zo een stomme idioot bent dat je niet weet, dat als je iemand schorst, je daarbij ook dient te vermelden hoe lang c.q. tot wanneer de opgelegde schorsing zal duren ! Het gebruiken van het woord "Schorsen" houdt n.l. automatisch in, dat er een "tijdelijke" component in zit. Ik kan mij in genendele voor de geest halen, dat bij het uitspreken van de diepvriesbanvloek van mijn schorsing er een tijdlimiet genoemd is.... foutje óf onwetendheid van de stagiare van dienst ? (Had trouwens niet anders verwacht van een aan een fascistische krant geliëerde internetrubriek.)

Dat de ultieme schizofrenie (kijk eerst even in het woordenboek !) op de redactieburelen van De Telegraaf toegeslagen heeft is duidelijk te merken aan de lijst van aliassen waaronder ik geprobeerd zou hebben na mijn "schorsing" tóch toegang tot het betreffende forum te forceren. Van alle namen vermeld bij "Schorsingsbeleid" zal ik direct toegeven, dat ik onder de naam "Karel" en NIET "Karel2" getest heb wat de schorsing inhield. En het gebruik van deze naam had NIETS te maken met zich voordoen als een andere contribuant, hetgeen jouw/jullie schizofrene persoonlijkheid direct vaststelde, die ook onder de naam Karel op het NOVA-forum gereageerd had, maar meer met het feit, dat ik op dat moment bezoek had van een buurman die, hoe toevallig, ook Karel heet, tsjonge tsjonge. Alle andere genoemde aliassen zijn door mij niet gebruikt, "Joop" is geen alias maar mijn roepnaam, tóch leuk om te zien dat jouw/jullie schizofrene geest overal Joopen in terug schijnt/schijnen te zien, té veel eer hoor ! Het is wel lekker rustig zo, zowel voor mij persoonlijk als op het NOVA-forum, ik kan mijn tijd wel beter gebruiken en dan denk ik aan mijn directe contacten met Lucia , haar familie en haar medestanders die door dat fascistoïde zootje van jullie als dwazen in de hoek gezet worden.

Zo hebben jullie weer iets om op "Lachen met het SPAMfilter" te zetten.

Met de meeste minachting : JOOP."

Daar hebben wij op gereageerd door hem het zinnetje "Zo hebben jullie weer iets om op "Lachen met het SPAMfilter" te zetten" terug te sturen met de mededeling: "Vergeet het maar." Daar werd Joop niet vrolijk van en dus stuurde hij ons de volgende sterke text:
"Ach guttegut wat jammer nou, dat jullie jezelf niet als vooringenomen fascistoïde dwazen willen te kakken zetten, want jullie weten dat daar niet zo heel veel aan gelogen is, tóch ?

Joop, Karel 1 t/m 625, Anny, Hannah, Debora, Esmeralda, Piet, Otto, Simon, Mopenhauer/psycholoog, Frans... en al die andere namen waarvan schizofrenen denken dat ik erachter zit:

Nou, DOOOEEEIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Toen hadden wij er genoeg van en hebben wij teruggemaild:
"Nou, vooruit, jij je zin. Ik zal je mailtje integraal publiceren.

Ben je nou blij?"

Wedden dat hij nou weer wat te zeiken heeft?

25-03-2007 18.34 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere