Zou Joop een nieuwe provider hebben?

Een computer of compjoeter
Terwijl de Technische Dienst bezig was te experimenteren met de voorpagina, die achteraf toch eigenlijk wel heel goed was zoals hij was en nu weer is, kwam er een aantal niet terzake doende reacties binnen op oude stukjes.

Sinds het gelazer met Joop, dien wij de eerste I.G.L.O.ipban gegeven hebben, zijn wij soms nogal kortaf, maar helemaal als er weer een reactie binnenkomt bij het stukje 'NOVA wil scoren met Lucia de B.' van Stommeling Jones. Die eindeloze zeikdiscussie willen wij niet heropenen en vandaar dat wij de eerste reactie van 'Carola M.' verwijderd hebben. Ook de tweede moest eraan geloven en de derde gedeeltelijk.

De stijl van 'Carola M' deed ons sterk denken aan die van Joop. Uit ons spamlog konden wij opmaken dat 'Carola M' ook geprobeerd heeft een reactie, die kennelijk verboden woorden bevatte, te posten onder de naam 'Karola M'. Tevens kwam er een reactie vanaf hetzelfde ipadres binnen bij het stukje 'Webmaster 'Linkse Lente' in de fout', ondertekend met 'Nitwitty'. Die reactie was niet terzake, alsmede de druppel die de emmer deed overlopen. Wij hebben 'Carola M', 'Karola M' en 'Nitwitty' met onmiddellijke ingang geschorst.

Wij kunnen natuurlijk niet met zekerheid zeggen dat het Joop was, maar het zou zomaar kunnen.23-04-2007 17.47 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere