Ongelofelijk kinderachtig gedrag staatsomroep

PSV is vanmiddag Nederlands kampioen voetbal geworden. De ware voetballiefhebber was in een stadion of zat thuis naar Langs de lijn te luisteren. Ook zijn er voetballiefhebbers die zondagsmiddags niet in de gelegenheid zijn het rechtstreex te volgen, of expres niet willen volgen, omdat ze 's avonds bij de samenvattingen de spanning nog willen hebben (wij hopen dat die dit stukje dan pas na die samenvattingen lezen, want anders zijn ze die spanning nu ook kwijt).

Bij Studio Stort gunnen ze die mensen hun genoegen niet. Studio Stort had graag de uitzendrechten van de eredivisie gehad, maar heeft die niet. Daarom proberen ze de concurrentie die de uitzendrechten wel heeft te pesten. Gedurende het voetbalseizoen laten ze tijdens reportages en verslagen van de lullige sporten die ze wel mogen uitzenden plotseling en zonder aankondiging de tussenstanden en de eindstanden van het voetbal onderin door het beeld lopen, opdat de zeldzame voetballiefhebber die ook naar handbal, volleybal of jeu de boules kijkt vloekend besluit die sporten voortaan maar niet meer te bekijken.

Wat ze vandaag presteerden, was echter nog kinderachtiger. Ten eerste maakten ze onmiddellijk na de wielerwedstrijd Liège - Bastogne - Liège (ook bekend als Luik - Bastenaken - Luik) bekend wie er kampioen was geworden, terwijl ze best even hadden kunnen waarschuwen en ten tweede, wat nog kinderachtiger was, lieten ze vervolgens een aantal hoogtepunten uit de uitzending van Langs de lijn horen, zodat je 's avonds zelfs niet meer verrast zou kunnen worden door het scoreverloop.

Ons hebben ze er niet mee, want wij hadden het dankzij Stommeling Jones, die volgens ons nodig eens naar de oorarts moet, allemaal al knalhard op Langs de lijn gehoord, maar buitengewoon kinderachtig was het natuurlijk wel. Helemaal omdat ze er niet eens beelden bij hadden, of ze moeten die fotos van die stadions als beelden beschouwen. Al bij al weer een duidelijke reden om de staatsomroep op te heffen.29-04-2007 16.45 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere