Bram en Moos zijn boos

Stommeling Jones als kamerclown
Zoals u weet heeft uw en onze captain al een hele tijd een ipban aan zijn broek van het slechtbezochte stalinonazistische forum van 'Linkse lente'. Wij moeten daar met zijn allen al geruime tijd heel hard om lachen. Niet omdat het zo leuk is, maar omdat uw en onze captain ons dat opgedragen heeft.

De afgelopen avond echter heeft een van onze schoonmakers, de heer B. Israel, kans gezien om bij het Linkselenteforumstukje 'Herdenk slachtoffers en voorkom slachtoffers' een reactie te plaatsen, waarin hij verwees naar twee stukjes op onze webzijde. Het zal u niet verbazen dat de heer Israel binnen de kortste keren een ban aan zijn broek had. Zijn tweelingbroer Moos liet dat niet op zich zitten en heeft de volgende reactie geplaatst:

" U heeft mijn broer Bram een ipban gegeven, schijnt. Is dat nou echt alleen omdat hij vroeg hoe uw stukje te rijmen was met het antisemitisme van Femke Halsema (waarbij hij verwees naar de reactie bij dit stukje ) en uw steun aan stalinonazi Hans in het Huis?

Dat valt dan wel erg slecht te combineren met "De Linkse Lente heeft debat hoog in het vaandel staan. Iedereen mag meepraten over de onderwerpen die we bespreken. We streven naar een open discussie met zo weinig mogelijk moderatie. Daarom hebben we enkele huisregels opgesteld om de discussies leuk en leesbaar te houden. Hierbij accepteer ik de huisregels."

Debatteren? Leuk en aardig, maar alleen als men het met de 'Linkse Lente' eens is.

Bram en ik zullen de opinieleiders vragen hier een stukje aan te wijden. En raai eens wat? Dat gaan ze doen ook. Daaag. (Voor degenen die hier nog nooit een ipban aan hun broek gehad hebben: 'Daaag' is wat Jeroen leuk vindt om geipbanden toe te voegen. Dag lul, zeggen Bram en ik dan.) Dag lul."

Het zal allemaal wel geen reet uithalen, maar onze schoonmakers hebben een heleboel familie, dus het zou ons verbazen als die het forum van 'Linkse Lente' niet nog een poosje bleven pesten. En mocht u het namens ons willen doen, op straffe van een ipban, ga dan gerust uw gang. Want onthoudt: het forum van Linkse Lente deugt niet, omdat stalinisten en nazis nu eenmaal per definitie niet deugen.

05-05-2007 04.35 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere