Bezoekers 'Toppers in concert' woedend

StommelingJones
Cpt. Iglo's
			mandolinebanjo
Bezoekers 'Toppers in concert' woedend, aldus de De Telegraaf.

Wij vinden de drie zelfaangewezen 'Toppers' helemaal geen 'Toppers', maar daar gaat het verder niet om. Als iemand veel geld betaalt voor een kaartje moet zo iemand in ieder geval de muziek kunnen horen, of het nou om 'Toppers' gaat of niet. Als iemand, zoals de zogenaamde muziekjournalist Norbert Pek onder valse voorwendselen gratis binnengekomen is (zie Hoe het vrijdagmiddaggevoel een vrijdagavondgevoel werd), mag hij van ons door het betalende publiek gelyncht worden, hoewel dat niet per se hoeft, maar heeft hij in ieder geval nergens recht op. Dat is echter een heel ander verhaal.

Waar het ons om gaat, zijn de advertenties die Google op de Detelegraafwebzijde bij het desbetreffende stukje weet te veroorzaken. Die advertenties zijn niet permanent hetzelfde, dus het kan zijn dat u andere gezien heeft. Wij zagen: "Slechthorend? - Siemens heeft hoortoestellen voor ieder gehoorverlies", "Hoorproblemen? - De juiste oplossing vindt u bij de vakaudicien van HoorProfs!" en "UB40 - Ahoy Rotterdam; Koop hier kaarten v.a. €35,- bij officieel voorverkoopadres."

Wij weten niet of Google het expres doet, maar het lijkt wel pure pesterij.

Plaatje03-06-2007 09.42 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere