De leugenaar en de judas gaan een dagje uit

Stommeling Jones als kamerclown
Jeepeetje 'de leugenaar' het premiertje en zijn vieze vriendje Maxime 'Judas' Verhagen gaan een dagje uit. Helemaal naar New York, maar liefst.
"New York

The Prime Minister will address the annual General Assembly of the United Nations (UNGA) and will attend various meetings, including the High-Level Event on Climate Change.

Mr Verhagen's itinerary will include chairing a meeting of countries active in Southern Afghanistan.

During their visit to New York, both Mr Balkenende and Mr Verhagen will have bilateral meetings with counterparts from other countries.

More information for the press:
Henk Brons (Government Information Service)
+3170 356 4115
e-mail: h.brons@minaz.nl
"

Wij hopen dat Jeepeetje de moeite heeft genomen intussen Engels te leren, maar wij vrezen het ergste, zodat we ervan uitgaan dat hij de Algemene Vergadering gaat toespreken in die merkwaardige mengelmoes van onverstaanbaar Nederlands en slecht uitgesproken Nederlands die hij voor Engels aanziet.

Wat in bovenstaand persbericht ontbreekt, is dat Balkenende en Verhagen tussendoor heel diep in de reet van George Bush gaan kruipen en hem gaan vertellen dat wij niet alleen nog twintig jaar in Oeroezgan blijven, waar wij nix te zoeken hebben, maar ook een extra bijdrage gaan leveren aan de verloren oorlog in Irak. Dat het niet gemeld wordt, wil niet zeggen dat het niet gaat gebeuren, maar dat had u natuurlijk al begrepen.06-09-2007 19.36 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere