I.G.L.O. gaat Nederland - Bulgarije niet live loggen

Wij hebben Stommeling Jones gevraagd of hij nog van plan was de wedstrijd Nederland - Bulgarije live te gaan loggen.

Wij bleken de pot op te kunnen. Stommeling Jones verklaarde dat hij als gevolg van de totale televisiesportuitzendingenoverkill niet eens meer ging kijken en dat hij in plaats daarvan zou gaan biljarten met Visstick G.

Hij bleek erop te hopen dat de kroeg waar hij dacht te gaan spelen geen aandacht aan de wedstrijd zou besteden en al helemaal niet met behulp van een groot scherm. Bovendien hoopte hij dat het er niet zou "barsten van de Bulgaren", zoals hij het formuleerde.

Verder had hij nog een waarschuwing in petto voor iedereen die de behoefte zou kunnen gevoelen om het biljartspel van Stommeling Jones en Visstick G. vast te leggen met behulp van digitale camera of mobiele telefoon, en leest u even mee: "Die krijgt zijn camera in zijn reet gedouwd en die wordt dan met de keu doorgestampt tot in zijn strot." Deze mededeling lijkt ons, hoewel niet geheel grammaticaal, duidelijk genoeg.

Stommeling Jones gaat de wedstrijd Nederland - Bulgarije dus niet live loggen. Wij gaan zelf trouwens ook niet kijken, aangezien wij nog een boek van Tolstoj in de kast hebben staan, dat wij willen herlezen. 'Oorlog en vrede' heet het. Dat is interessanter dan voetbal, immers voetbal is alleen maar oorlog.08-09-2007 13.19 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere