Waar is Bin Laden als je hem nodig hebt?

Stommeling Jones als kamerclown
Op een dag als vandaag, wanneer alle kamerleden, ministers en royale uitkeringstrekkers bij elkaar zijn, vragen wij ons altijd af, waarom wij in terroristen zouden moeten geloven.

Voor een beetje terrorist moet het immers een koud kunstje zijn om het hele zootje op te blazen en aldus een hoop goodwill te kweken bij de werkende bevolking, die zojuist te horen heeft gekregen wederom in de reet genaaid te zullen worden en dat nog leuk te moeten vinden ook. Het is dat onze redactiemotor vanochtend plotseling door onduidelijke oorzaak dienst weigerde, maar anders waren wij zelf met een kist molotovcocktails afgereisd naar Den Haag.

Nu kunnen wij niets anders doen dan te roepen: "Waar is Bin Laden als je hem nodig hebt?!". Nou ja, we kunnen er nog ons plaatje van de brutaalste dievenbende van Nederland bij zetten, dus dat doen we dan maar.

Plaatje

18-09-2007 14.31 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere