De week van de aanfluiting: Beatrix mag blijven stelen

Stommeling Jones als kamerclown
Duidelijker kon het eigenlijk niet. Onze vooral door hemzelf hogelijk gewaardeerde minister-president Jan-Peter 'noem me geen Jeepeetje en doe me nog maar een loonsverhoging' Balkenende heeft vandaag de duurste en nuttelooste uitkeringstrekster van Nederland officieel toestemming gegeven ons te blijven bestelen.

Deze exorbitant rijke oude en overbodige mevrouw ontvangt jaarlijks een veel te grote uitkering, maar daarnaast mag zij allerlei kosten die ze gewoon van haar uitkering zou moeten betalen, indien überhaupt, waar wij overigens tegen zijn, in rekening brengen bij 'Het Rijk', verschillende 'ministeries' of de belastingbetaler.

Hoe je het ook wendt of keert: wij zijn de lul. Wij betalen die zooi. En volgens Jeepeetje 'heb ik deze week al een loonsverhoging gehad?' Het Lullige Premiertje mogen wij daar niet over zeuren. Hij zei dat namelijk in antwoord op de vraag waarom dat stomme koningshuis de afgelopen jaren zo belachelijk veel duurder geworden is dan het toch al was. Het kwam erop neer dat alle 'kosten' bekend waren en dat bijvoorbeeld de diefstal van het onderhoudsgeld voor het plezierbootje De Gore Draeck, of hoe het ook heet, al jaren geleden in onderling overleg was afgesproken en dat die diefstal dus tot in lengte van jaren mag doorgaan.

Jeepeetje gaat voortaan voor een overzichtje van de gestolen gelden zorgen en daar neemt de kamer genoegen mee. Niet alleen hoeft Beatrix 'en heb het lef niet me met Ma Flodder te vergelijken' van Oranje geen cent terug te betalen, maar haar uitkering wordt ook niet stopgezet. Bovendien mag ze gewoon op grote schaal blijven stelen, net als die veel te grote familie van haar.10-10-2007 18.38 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere