Hondelulle van NUjij.nl blokkeren Onze Stagiaire

Het dochtertje van onze stagiaire
De afgelopen tijd hebben wij het bezoek aan onze webzijde aardig zien stijgen doordat wij al onze stukjes, hoe lullig ook, doorplaatsen op de webzijde van NUjij.nl. Om ervoor te zorgen dat al onze stukjes ook meteen bij de stijgers op de voorpagina van genoemde webzijde terechtkwamen, zorgden wij ervoor dat twee onzer redactieleden, te weten onze stagiaire (onder de gevoelvol gekozen schuilnaam Onze Stagiaire) en het dochtertje van onze stagiaire (als 'Negenuur') onmiddellijk hun stem uitbrachten.

Dat kan niet meer en dat is een kutstreek. Wij ontvingen van de redactie van NUjij.nl het onderstaande eposteltje, onder de titel 'misbruik van gebruikersaccounts':

"Beste NUjij-gebruiker,

Het is niet toegestaan om gebruik te maken van meer dan één gebruikersaccount. Om deze redenen zijn de accounts 'Negenuur' en 'Onze stagiaire' geblokkeerd.

Bij een volgende vaststelling zal je account 'Zelfbenoemd nationaal webzeikerd' ook worden geblokkeerd.

Redactie NUjij"

Hier slaat de NUjij.nlredactie lelijk de plank mis. Weliswaar hebben wij de moeite genomen de reacties en de stukjes die het dochtertje van onze stagiaire (zie foto) onder de naam 'Negenuur' wilde publiceren zodanig te laten redigeren dat ze ten minste enigszins begrijpelijk zouden zijn, maar dat vinden wij niet echt "gebruik [te] maken van meer dan één gebruikersaccount", laat staan dat het valt onder "misbruik van gebruikersaccounts".

Dat Stommeling Jones bij het redigeren van de stukjes in quaestie zijn kans heeft schoon gezien om ze geheel in zijn eigen verwrongen geest te herschrijven, doet er niets aan af. Het voegt ook niets toe, maar het is wel gebeurd. Nu is hij ook al onder verschillende namen gebannen, dus het is nog wel begrijpelijk ook. Zonder redactie zijn de stukjes van het dochtertje van onze stagiaire voor de gemiddelde NUjij.nllezer volgens ons echter niet zo interessant (zie het enige stukje van haar hand dat wij op onze eigen webzijde geplaatst hebben 'wierjahfasza;rgrrgjkhfgfjhk').

Wij hebben de redactie van NUjij.nl nog wel een berichtje teruggestuurd, maar dat zal wel nix uithalen. Het luidde als volgt:
"Redactie NUjij,

'Negenuur' en 'Onze stagiaire' zijn wel degelijk andere personen dan 'Zelfbenoemd Nationaal Webzeikerd'.

Beetje dom dus, deze blokkade. Maar goed, zelf weten.

Groet,

Cpt. Iglo,
o.b.a. Zelfbenoemd Nationaal Webzeikerd
"

Op dit moment zijn wij dus onze twee vaste extra stemmen kwijt, wat ons zeker in onze bezoekersaantallen gaat schelen. Daar staat tegenover dat wij onder de naam Zelfbenoemd Nationaal Webzeikerd op dit moment bij genoemde webzijde in de top 50 (laatste keer dat wij keken op 44) van gebruikers staan, wat ons wel extra bezoekers oplevert en een reden is om dit keer de zaak niet op het spits te drijven en onder een andere naam opnieuw te beginnen.

Wij hopen natuurlijk dat wij ook zonder die twee extra stemmen nog vaak genoeg extra bezoekers kunnen trekken via NUjij.nl, maar zo niet, dan niet.30-10-2007 00.05 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere