De zinlozerondjesrijder

Nu lazen wij weer ergens dat de PvdA in Amsterdam de parkeertarieven nog maar een keer over de kop wil jagen. Ach welja, waarom ook niet.Op een goed moment wordt parkeren echter zo duur dat het beroep van zinlozerondjesrijder eindelijk lucratief gaat worden. De zinlozerondjesrijder, voor wiens betrouwbaarheid het Bureau Zinlozerondjesrijders garant staat, staat te wachten bij de zinlozerondjesrijdersstandplaats en neemt de auto over van de automobilist die eigenlijk had willen parkeren.

De zinlozerondjesrijder gaat vervolgens zijn zinloze rondjes rijden, net zo lang tot de automobilist terug is. Hierop geeft de zinlozerondjesrijder de auto terug, ontvangt zijn loon en gaat wachten op zijn volgende klus.

Dankzij de mislukte taxiwet zijn er tegenwoordig in Amsterdam, maar ook daarbuiten overigens al veel zinlozeextrakilometersomderitprijsoptejagenrijders actief. Zij onderscheiden zich van de zinlozerondjesrijder doordat zij na de gereden zinloze extra kilometers niet alleen de auto niet teruggeven, maar ook nog een grote mond hebben als je geen fooi geeft. Zolang je met de eigen auto inclusief parkeren nog goedkoper uit bent dan met een taxi, wordt het trouwens met die zinlozerondjesrijders ook nix.

Hm. Over die laatste opmerking hadden we iets langer moeten nadenken, want wij snappen hem zelf niet eens. Stom, stom, stom.14-11-2007 20.30 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere