Wim Dankbaar, een raar mannetje?

Eerder op de avond hebben wij bij het stukje 'Maurice de Hond moet opstappen' een reactie verwijderd.

Genoemde reactie was afkomstig van iemand die zich Wim Dankbaar noemde, en wij hebben hem vervangen door:

"- (NOOT VAN UW CAPTAIN:) reactie verwijderd: niet ter zake en in strijd met onze fatsoensmormen. De respondent heeft meteen een ipban aan zijn broek. Dat zal hem leren. Of niet. Maar wij hopen geen last meer van hem te hebben. –"
Hiermede had voor ons de kous af kunnen zijn, ware het niet dat wij even nix beters te doen hadden en naar aanleiding van een paar discussies en reacties op NUjij.nl even zijn gaan googelen op "Wim Dankbaar". Naar aanleiding daarvan hebben wij bij het stukje 'Maurice de Hond moet opstappen' en het stukje 'Klacht tegen het OM ingediend bij de minister' uiteindelijk ongeveer dezelfde reactie achtergelaten:
"Hm. Iemand die zich ook Wim Dankbaar noemde, had de mailbox van Peter R. de Vries gekraakt en een ander, of misschien dezelfde, heeft geprobeerd valse informatie over de Deventer moordzaak in de wikipedia te krijgen (zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:Dankbaar ). Best dom, die Wim Dankbaar."
Op internet weet je natuurlijk nooit wie wie is en wie is wie zegt dat hij is, of niet, dus de Wim Dankbaar met wien wij min of meer gecommuniceerd denken te hebben, hoeft niet dezelfde Wim Dankbaar te zijn als die de mailbox van Peter R. de Vries had gekraakt, enzovoort.

Een Wim Dankbaar heeft bij het stukje 'Maurice de Hond moet opstappen' nog de volgende reactie achtergelaten:

"Zielig laf Zeikerdje,

Bel me maar effe 0633665088, dan leg ik het je allemaal even haarfijn uit. O, da's waar ook, dat durf je natuurlijk niet. :(

Wim"

Wij gaan dat nummer niet bellen. Wij willen namelijk met Wim Dankbaar niets te maken hebben, daar het ons een verminderd toerekeningsvatbare eikel lijkt.

09-12-2007 21.02 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere