Waar haalt ze godverdomme het gore lef vandaan?

Stommeling Jones
Onze stagiaire kijkt naar ijdels, of zoals de televisiegids het spelt: Idols. Dat moet zij niet doen, maar ze is niet voor nix onze stagiaire, dus allah. Soit erover, als het ware.

Zojuist wist zij ons echter te melden dat zij een "grappig stukje" had gezien, na eerdergenoemde vreselijke programma, met betrekking tot het bezoek van Willem-Alexander (u weet wel, die bolle watermanager) en Maxima (u weet wel, die Argentijnse gouddelfster) aan "Slovenië en India, of zoiets". Met onze stagiaire kan dat dus elk willekeurig staatsbezoek betekenen, maar daar gaat het nu niet om. Het gaat om de schoondochter van de duurste uitkeringstrekster van Nederland. Het gaat om Maxima, die in het desbetreffende fragment wederom heeft laten zien tot de geestelijke minima te behoren.

Volgens onze stagiaire durfde dit Argentijnse pampaschaap, deze geestelijk minvermogende del, die ongehoord brutale geldwolvin met haar onoprechte grijns, waarbij vergeleken Jeepeetje nog een betrouwbare indruk maakt, doch dit terzijde, desgevraagd, nadat zij enige handen had moeten schudden, te verklaren dat zij dat "niet zo leuk" gevonden had. WAAR HAALT ZE GODVERDOMME HET GORE LEF VANDAAN?!?*&^!@#! GODVERDEGODVERDEGODVER!!!! Daar wordt ze goddomme voor betaald. Een deel van ons maandsalaris komt godverdomme rechtstreex bij haar terecht, alleen omdat ze met die bolle zeikstraal getrouwd is. Dan heeft ze dat soort dingen godverdomme maar leuk te vinden ja? Dat is haar 'werk'. Geef ons godverdomme die baan en wij maken voor dat salaris na elke handdruk een radslag, ook al weten wij nu nog niet eens hoe dat moet.

Positief is natuurlijk wel dat mevrouw de Argentijnse schijnheiligerd met dat soort opmerkingen heel snel de twijfel aan het nut van de monarchie (u weet wel, dat middeleeuwse staatsbestel waarin je alleen maar als achterlijke eikel geboren hoeft te worden om de baas te mogen spelen over een heel volk, of waarin je met zo'n achterlijke eikel moet trouwen om de bazin te worden) doet toenemen. Nog een paar keer en we zijn die hufters voor goed kwijt.Plaatje06-01-2008 00.06 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere